Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 4 Mac 2017

Blogger jer dapat iPhone 7 ? Mana aci !!

 

Hee.. pertandingan yang dikhaskan untuk blogger jer ni.. Hadiah utamanya ialah iPhone 7 ! Ada dua kategori gitu.. memang senang sangat laa ! Satu artikal terbaik dan share terbanyak ! Haaa… ok la kan ?

Payah sangat ada yang kata.. Syarat tak terang lagi katanya.. Adehh , ye ker ??? Meh aku kasi contoh blogger yang dah buat.. diorang ok je .. Haa !

image_thumb3

Antara blogger blogger yang dah buat entri.. dan korang leh dapatkan idea ialah di :

Haaa.. senang je kan ? Nak tau lebih lanjut pasal contest ni , boleh baca entri aku di Sapa nak IPhone 7 ? Meh sini mehh… !!! Cepat joinnnn…

7 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Yeah. Moga berjaya dpt iphone tu. Amin.. heee

Anum Abdullah berkata... [Reply to comment]

dah join dah..

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

wahh nak jugakk iponggg

Elih Japahar berkata... [Reply to comment]

Macam menarik je..boleh cuba mana tau rezeki

mas saari berkata... [Reply to comment]

Alaaa tak join lagi, syampu belum dapat. Moga sempat sebelum tarikh tutup.

Rozita Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

entri kita takmau pun letak sini.. ermmm..

Afiqah Umairah Mohamed berkata... [Reply to comment]

Assalam..

wah abg ben letak link kita.. terharuu nak nanges.. T_T

lama dah saya menyepi sejak masuk blajaq.. T_T

moga abg ben dan family murah rezeki !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI