Blogger jer dapat iPhone 7 ? Mana aci !!

 

Hee.. pertandingan yang dikhaskan untuk blogger jer ni.. Hadiah utamanya ialah iPhone 7 ! Ada dua kategori gitu.. memang senang sangat laa ! Satu artikal terbaik dan share terbanyak ! Haaa… ok la kan ?

Payah sangat ada yang kata.. Syarat tak terang lagi katanya.. Adehh , ye ker ??? Meh aku kasi contoh blogger yang dah buat.. diorang ok je .. Haa !

image_thumb3

Antara blogger blogger yang dah buat entri.. dan korang leh dapatkan idea ialah di :

Haaa.. senang je kan ? Nak tau lebih lanjut pasal contest ni , boleh baca entri aku di Sapa nak IPhone 7 ? Meh sini mehh… !!! Cepat joinnnn…

7 ulasan:

  1. Yeah. Moga berjaya dpt iphone tu. Amin.. heee

    BalasPadam
  2. Macam menarik je..boleh cuba mana tau rezeki

    BalasPadam
  3. Alaaa tak join lagi, syampu belum dapat. Moga sempat sebelum tarikh tutup.

    BalasPadam
  4. entri kita takmau pun letak sini.. ermmm..

    BalasPadam
  5. Assalam..

    wah abg ben letak link kita.. terharuu nak nanges.. T_T

    lama dah saya menyepi sejak masuk blajaq.. T_T

    moga abg ben dan family murah rezeki !

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009