Helloo ?????? Sapa niii !!



Tiba-tiba dapat satu panggilan telefon. Tak berapa jelas sangat suaranya. Nombor yang terpampang di skrin , tidak berdaftar dengan phonebook aku. Aku tak tau sapa yang call ! Bahasanya , melayu moden. 
Takkan dia kot ?? Sememangnya aku berharap sangat dia call sebab nak settlekan urusan hidup mati blog aku ni. Memang dia laa ! Terus aku bagi dialog 'kurang ajar' gitu. Dah biasa dah aku ngan dia. Dan 'kawan' tu ketawa. Bila dia ketawa , aku terdiam. Ni bukan cara gelakkan dia ni. Aku terdiam sejenak. 
" Sapa ni eh ? " . Tanya aku. Baru nak tanya selepas dimakinya orang tu ! Hahahaha.. Sapa suruh tak perkenalkan diri kan ? 
" Hahaha.. tadi beria cakap macam kenal. ". Katanya. 
Ah , sudahhh.. sentap sudah dia ! Hahahaha.. Terus aku tanya dan dia jawab. Ternyata bukan insan yang aku tunggu tunggu.. Hurm.. sedih ! Kalau dia tak muncul , BENASHAARI.COM akan terkubur buat selama lamanya..

Telefon : Sony Xperia XZs

Tiada ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.