Khamis, 30 Mac 2017

Helloo ?????? Sapa niii !!Tiba-tiba dapat satu panggilan telefon. Tak berapa jelas sangat suaranya. Nombor yang terpampang di skrin , tidak berdaftar dengan phonebook aku. Aku tak tau sapa yang call ! Bahasanya , melayu moden. 
Takkan dia kot ?? Sememangnya aku berharap sangat dia call sebab nak settlekan urusan hidup mati blog aku ni. Memang dia laa ! Terus aku bagi dialog 'kurang ajar' gitu. Dah biasa dah aku ngan dia. Dan 'kawan' tu ketawa. Bila dia ketawa , aku terdiam. Ni bukan cara gelakkan dia ni. Aku terdiam sejenak. 
" Sapa ni eh ? " . Tanya aku. Baru nak tanya selepas dimakinya orang tu ! Hahahaha.. Sapa suruh tak perkenalkan diri kan ? 
" Hahaha.. tadi beria cakap macam kenal. ". Katanya. 
Ah , sudahhh.. sentap sudah dia ! Hahahaha.. Terus aku tanya dan dia jawab. Ternyata bukan insan yang aku tunggu tunggu.. Hurm.. sedih ! Kalau dia tak muncul , BENASHAARI.COM akan terkubur buat selama lamanya..

Telefon : Sony Xperia XZs

0 komen :

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI