Isnin, 27 Mac 2017

Milik siapakah IPHONE 7 ini ???

Debaran semakin memuncak ! Aku tak dibenarkan join sama contest TYZARA ni sebab aku yang tulis pasal contest ni.. haahhaha.. Alhamdulillah , contest ni dapat sambutan hangat dalam tempoh sebulan jer. Tak leh bukak lebih sebulan sebab blogger dah mengeletar nak tau sapa dapat iPhone 7 tu.. hehee.. nasib baik aku tak minat iPhone.. lalalala..

Bukan tangan aku ! 
Aku ada la riki riki skit. Sapakah blogger yang punya mata cukup bagus ?? Dan aku diberitahu , saingan memang gempak ! Pening juri nak pilih katanya. Semua bagus bagus.. Dan paling bagus ialah , ramai post di kala tarikh penutup dah hampir ! Sembunyi info dan gaya pesembahan gituu.. Tak sasar part viral tapi nak iPhone ! Huhuhhu..
Tak pe.. pasni aku leh join contest seterusnya. Dengar citer penganjur nak buat tiap tiap bulan ! Huhuhhh... Mesti bisnes kencang ni ! Laris Tyzara di pasaran gini wehh ! 
image
Apa pun , sila tunggu April untuk mengetahui pemenang bertuah tu.. Hehehe.. Aku pon join tapi guna nama blog lain ! Hehehehehe... Sentap la tu ! Hahaha.. Takda laa.. aku tak pandang iPhone ni ! Dapat kalu , kasi Zahra je main.. hahahaha..
Semoga berjaya yer ! Mahal woo iPhone... rugi korang tak join.. huhu..

10 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

hahahaha... mudah-mudahan ada rezeki besday boy...

mas saari berkata... [Reply to comment]

Tak berkesempatan join, huhuhuu! Apapun good luck pada semua peserta.

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

wow2

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Tak sabaq nak tau sapakah pemenangnya. Dup dap dup dap ni haa. Apa pun Tyzara mmg best!

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

mudah-mudahan ada rezeki..aamiin

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Mudah2an rezeki bday girl. Ttba. Heheheh

Ana Fatihah berkata... [Reply to comment]

Perghhh, IPhone 7. Untongnya kalau dapat percuma.

Mohaz Sue berkata... [Reply to comment]

Semoga menang salah satu hadiah..hihi..bday hb 31/3 ni..klu dpt iphone bg dia as present..klu dia xmo pakai, yesss saya pakai....lama dah ngidam iphone

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Tahniah kepada pemenang!

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

sayaa sayaa... saya pnya tu . hahaha .. berangan

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI