MOANA best giler !

 

Aku ingat tak best ! Hahahaha.. Sekali tu aku layan setelah takda cerita best nak tengok. Aku dan Zahra ! Masing masing sangap di kala semua orang dah nyenyak tidur ! Camana laa nak kasi si Zahra ni tidur ?? Maka nampak la movie ni , dan aku pasang online !

Aku memang kaki cerita movie gini. Tapi tak sangka la MOANA ni best ! Cover dia nampak biasa jer.. rupanyaa ! Dan si Zahra , tunggu part lagu ! Memang akan menari dan menyanyi bersama laaa..

image

Cerita ni kisah dongeng di Hawaii kalau tak silap aku.. Ececeh… kot ? Hahahaha.. Maka memang akan ada part nampak ‘mengarut’ ! Tapi ni kartun je kot.. layan je la.. hehehe..

Tapi best dan melucukan ! Entah dah berpuluh kali si Zahra ni layan.. dan aku pun terbabit sama !

1 ulasan:

  1. Haha, ingatkan tak ada suka Moana...
    Memang best movie ni,
    Part lagu tu feeling semacam ja...
    Anak2 mrs pip pun suka movie ni,
    Mrs pip pun terjebak sama....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009