Fate And Furious 8 !


Alhamdulillah.. dapat gak tonton F8 ! Ternyata penantian sangat sangat berbaloi. Ramai bagi pujian kali ni... termasuk aku ! Dari awal hingga akhir , penuh dengan aksi dan banyak babak di luar jangkaan. Fuh , rasa macam nak gi tengok sekali lagi jer.. 
Entah kenapa , aku teruja dengan si Jason dalam ni..Berbeza dengan watak serius dia sebelum ni , untuk kali ni dia lebih santai dan melucukan.. Hehehe.. Apakah penjara telah mengubah dia ? Hahahha.. tapi aku berpuashati la dengan watak dia..
Si Dom.. dah jadi macam Jason dalam F7.. serius sangat sangat ! Apakah yang menyebabkan dia jadi gitu ? Tepat jangkaan aku.. Hanya 'keluarga' saja boleh buat dia jadi lembut.. persoalannya , siapa ? Waahhh.. yang ni buat penonton tak senang duduk. 
Keseluruhan... bagi aku F8 sangat berbaloi ditonton walaupun korang amik show midnite ! Hehehehe.. Sila sila... gi la ! Sapa yang tak follow dari awal , sila tonton dari awal baru tengok yang ni... Kalau tak , memang tak paham.. heeee..
9.5/10 , aku kasi.. 

14 ulasan:

  1. Tak tengok lagiiiii. Jadi x sabar nak tgk lak after baca entry ni. Hahaha

    BalasPadam
  2. Salam. Kalau bro Ben kata best, esok aku pergi tengok. Sesuai tak untuk bawa anak-anak 6-9 tahun menonton sekali?

    BalasPadam
  3. tak berkesempatan tengok lagi T_T tapi Fast Furious tak pernah mengecewakan

    BalasPadam
  4. aduyaii jason tu my favourite actor kottt..seriously watak dia kelakar kali ni? lagikla xsabar nk tgk. jason,the rock,vindiesel tu semua my favourite actor kottt halahhalahhalahhh

    BalasPadam
  5. En suami dah offer nak belanja..huhu..insyaAllah nak menonton juga..

    BalasPadam
  6. Perghhh tingginya rating Ben bagi, teruih rasa tak sabaq nak tengok!

    BalasPadam
  7. waaa macam kena tengok jugak ni cite...

    BalasPadam
  8. Tak tengok lagi.. Entah sempat tgk wayang ke tidak.. 😂

    BalasPadam
  9. Hehe.. mest cambest jason bawa watak kelakar 😀

    BalasPadam
  10. Alaaaa bila nak pergi tengok ni, tak sabar nak kagum ni!

    BalasPadam
  11. dah tengok gak. best3! penuh aksi dan kelakarrr hihihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009