Jumaat, 14 April 2017

Fate And Furious 8 !


Alhamdulillah.. dapat gak tonton F8 ! Ternyata penantian sangat sangat berbaloi. Ramai bagi pujian kali ni... termasuk aku ! Dari awal hingga akhir , penuh dengan aksi dan banyak babak di luar jangkaan. Fuh , rasa macam nak gi tengok sekali lagi jer.. 
Entah kenapa , aku teruja dengan si Jason dalam ni..Berbeza dengan watak serius dia sebelum ni , untuk kali ni dia lebih santai dan melucukan.. Hehehe.. Apakah penjara telah mengubah dia ? Hahahha.. tapi aku berpuashati la dengan watak dia..
Si Dom.. dah jadi macam Jason dalam F7.. serius sangat sangat ! Apakah yang menyebabkan dia jadi gitu ? Tepat jangkaan aku.. Hanya 'keluarga' saja boleh buat dia jadi lembut.. persoalannya , siapa ? Waahhh.. yang ni buat penonton tak senang duduk. 
Keseluruhan... bagi aku F8 sangat berbaloi ditonton walaupun korang amik show midnite ! Hehehehe.. Sila sila... gi la ! Sapa yang tak follow dari awal , sila tonton dari awal baru tengok yang ni... Kalau tak , memang tak paham.. heeee..
9.5/10 , aku kasi.. 

14 komen :

Afiq Halid berkata... [Reply to comment]

Tak tengok lagiiiii. Jadi x sabar nak tgk lak after baca entry ni. Hahaha

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Salam. Kalau bro Ben kata best, esok aku pergi tengok. Sesuai tak untuk bawa anak-anak 6-9 tahun menonton sekali?

Mommy Cici berkata... [Reply to comment]

tak berkesempatan tengok lagi T_T tapi Fast Furious tak pernah mengecewakan

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

nak tgk

Mohd Azfar berkata... [Reply to comment]

jom tgk lagi..!!

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

ramai tulis review best

antalya berkata... [Reply to comment]

aduyaii jason tu my favourite actor kottt..seriously watak dia kelakar kali ni? lagikla xsabar nk tgk. jason,the rock,vindiesel tu semua my favourite actor kottt halahhalahhalahhh

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

En suami dah offer nak belanja..huhu..insyaAllah nak menonton juga..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Perghhh tingginya rating Ben bagi, teruih rasa tak sabaq nak tengok!

Noraizah Mohd berkata... [Reply to comment]

waaa macam kena tengok jugak ni cite...

DYatie ABakar berkata... [Reply to comment]

Tak tengok lagi.. Entah sempat tgk wayang ke tidak.. 😂

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

Hehe.. mest cambest jason bawa watak kelakar 😀

mas saari berkata... [Reply to comment]

Alaaaa bila nak pergi tengok ni, tak sabar nak kagum ni!

Norliza Nordin berkata... [Reply to comment]

dah tengok gak. best3! penuh aksi dan kelakarrr hihihi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI