Sabtu, 1 April 2017

Happy Birthday Muhammad Qhaliff Iman !

Dari usia sehari hingga ke setahun rasa aku kot gambar ni.. Sekarang dah masuk 5 tahun dah usia dia. Sekejap je masa berlalu. Dalam masa 5 tahun , dia dapat dua adik.. kehilangan atok yang amat sayangkan dia dan.. menjadi abang yang penyayang dan anak yang dengar kata.. 
Esok , 2 hari bulan April.. genap dia 5 tahun.
Aku nak pastikan dia menjadi insan yang berguna.. Aku takda harta nak kasi.. takda tanah nak wariskan.. Apa yang aku ada bua masa ini.. nafas serta kederat yang masih mampu digerakkan. InshaAllah , beri yang terbaik buat dia dan adik dia selagi aku hidup..
Kalau aku takda sebelum dia dewasa . aku pinta korang tolong tolong tengokkan dia dan adik adik yer.. Sebab mereka membesar di dunia maya ini dari usia sehari.. korang kenal dia.. boleh kan ?

4 komen :

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

Happy bday young man! Aamiin...untuk semua doa ibubapa Qhaliff Iman buat beliau :)

Mas Zull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum papa ben...selamat hari lahir yg ke 5tahun buat Qaliff semoga membesar menjadi anak yg soleh dan berguna pd bangsa dan negara...aamiin...:)

** Mama Maszull

Shesyira As berkata... [Reply to comment]

happy birthday handsome ! semoga jadi anak soleh

mas saari berkata... [Reply to comment]

Selamat Hari Lahir Qhaliff.

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI