Merehatkan diri di The Sembunyi Spa , CyberView Resorts & Spa

Korang tengah stress ? Perlu ruang dan tempat untuk berehat seketika walaupun untuk sejam dua ? Aku ada cadangan.. 
Baru-baru ni aku berpeluang mencuba sendiri merasai 'keenakkan' serta' belaian' dari sentuhan urutan di Sembunyi Spa , Cyberjaya. Dengan lokasi serta tarikan tersendiri tempat ni , aku rasa mana mana pelanggan yang datang ke sini pasti akan balik dengan rasa yang cukup segar ! Kalau menginap semalam dua kat situ pasti lagi seronok.. Fresh !! 
Aku diberi cuba urutan selama 5 minit... 


Kemudian dibawa bersiar siar melihat kawasan spa.. Dan wow ! Ketenangan pastinya milik korang andai dalam keadaan stress , datang berspa di sini. Tiada sangsi lagi... Kalau tak caya , ajak aku sekali ! Aku hari hari stress.. hahaaha.. Masuk dalam bilik spa , dengan bauan aromatherapy... fuh , terus rasa tenang gitu... Selsema pon hilang jap.. heeee.. kebetulan aku selsema ! 
Cantik kan bilik dia ? 




Ada beberapa pilihan menarik untuk korang nak mencuba seperti Gentle Wellness Treatments ( RM339.20 per person ) , Royal Emperor Stone Experience ( RM296.80 per person ) dan Sound Therapy ( RM120 per person ). Setiap pakej tu , korang akan nikmati pelbagai kelebihan tersendiri. Haaa.. Aku teringin gak nak rasa nanti.. Cuma ari tu , mampu tengok je orang lain buat dulu.. hehehe.. 
Untuk tempahan atau pertanyaan , boleh hubungi talian terus ke THE SEMBUNYI SPA di +603 831 27136 atau email ke spa@cyberviewresort.com

17 ulasan:

  1. menarik betul nama spa ni.
    tengok pada harga cambest.
    mmg best le bila stress2 ada org urut.

    BalasPadam
  2. teringin nak masuk sini ,ramai kata cantik,walau dekat ngan rumah nak rasa la satu hari heheheh

    BalasPadam
  3. Tenang jer nampak.... memang boleh relax ni

    BalasPadam
  4. Best jugak boleh tempah awal. Lama tak urut

    BalasPadam
  5. Cantik dan menarik spa ni...tgk gambar pun dah sejuk mata...

    BalasPadam
  6. Namanya pun dh rare dan unik...Mesti servis pun terbaik....

    BalasPadam
  7. Bestnya dapat gi spa 😭😭😭😭

    BalasPadam
  8. Bestnya. Tak pernah merasa pergi spa, teringinnya...

    BalasPadam
  9. lawa tpt ni. servis pun mcm menarik, hrga berpatutan

    BalasPadam
  10. tempat cantik.. ada penginapan sekali eh ben?

    BalasPadam
  11. Beat gak ni urut2 badan ..bagi fresh sikit ..

    BalasPadam
  12. aduh bestnya..tgh cari urutan ni..lenguh satu badan

    BalasPadam
  13. bestnya abg ben dpt ke spa.. rehatkan badan..

    BalasPadam
  14. Dulu biasa pergi seminar je kat Cyberview ni...masuk tandas dia pun bau aromaterapi lilin tu.

    BalasPadam
  15. Bestnya sesekali dapat pergi spa, tak pernah lagi pergi.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009