Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 13 April 2017

Merehatkan diri di The Sembunyi Spa , CyberView Resorts & Spa

Korang tengah stress ? Perlu ruang dan tempat untuk berehat seketika walaupun untuk sejam dua ? Aku ada cadangan.. 
Baru-baru ni aku berpeluang mencuba sendiri merasai 'keenakkan' serta' belaian' dari sentuhan urutan di Sembunyi Spa , Cyberjaya. Dengan lokasi serta tarikan tersendiri tempat ni , aku rasa mana mana pelanggan yang datang ke sini pasti akan balik dengan rasa yang cukup segar ! Kalau menginap semalam dua kat situ pasti lagi seronok.. Fresh !! 
Aku diberi cuba urutan selama 5 minit... 


Kemudian dibawa bersiar siar melihat kawasan spa.. Dan wow ! Ketenangan pastinya milik korang andai dalam keadaan stress , datang berspa di sini. Tiada sangsi lagi... Kalau tak caya , ajak aku sekali ! Aku hari hari stress.. hahaaha.. Masuk dalam bilik spa , dengan bauan aromatherapy... fuh , terus rasa tenang gitu... Selsema pon hilang jap.. heeee.. kebetulan aku selsema ! 
Cantik kan bilik dia ? 




Ada beberapa pilihan menarik untuk korang nak mencuba seperti Gentle Wellness Treatments ( RM339.20 per person ) , Royal Emperor Stone Experience ( RM296.80 per person ) dan Sound Therapy ( RM120 per person ). Setiap pakej tu , korang akan nikmati pelbagai kelebihan tersendiri. Haaa.. Aku teringin gak nak rasa nanti.. Cuma ari tu , mampu tengok je orang lain buat dulu.. hehehe.. 
Untuk tempahan atau pertanyaan , boleh hubungi talian terus ke THE SEMBUNYI SPA di +603 831 27136 atau email ke spa@cyberviewresort.com

17 komen :

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

menarik betul nama spa ni.
tengok pada harga cambest.
mmg best le bila stress2 ada org urut.

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

teringin nak masuk sini ,ramai kata cantik,walau dekat ngan rumah nak rasa la satu hari heheheh

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Tenang jer nampak.... memang boleh relax ni

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Best jugak boleh tempah awal. Lama tak urut

Mohaz Sue berkata... [Reply to comment]

Cantik dan menarik spa ni...tgk gambar pun dah sejuk mata...

Irna Nurasikin berkata... [Reply to comment]

Namanya pun dh rare dan unik...Mesti servis pun terbaik....

Yulia Fajrin berkata... [Reply to comment]

Bestnya dapat gi spa 😭😭😭😭

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Cun. Sembunyi. Unik..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Bestnya. Tak pernah merasa pergi spa, teringinnya...

Que Achmad berkata... [Reply to comment]

lawa tpt ni. servis pun mcm menarik, hrga berpatutan

Rozita Cerita Ita berkata... [Reply to comment]

tempat cantik.. ada penginapan sekali eh ben?

Faizal Fredley berkata... [Reply to comment]

jom repete lagi pasni

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Beat gak ni urut2 badan ..bagi fresh sikit ..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

aduh bestnya..tgh cari urutan ni..lenguh satu badan

Busyra Bt Takiyudin berkata... [Reply to comment]

bestnya abg ben dpt ke spa.. rehatkan badan..

Min Aina Ila Aina berkata... [Reply to comment]

Dulu biasa pergi seminar je kat Cyberview ni...masuk tandas dia pun bau aromaterapi lilin tu.

mas saari berkata... [Reply to comment]

Bestnya sesekali dapat pergi spa, tak pernah lagi pergi.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI