Tanggungjawab sebagai 'social media influencer' !

Tonton video penuh di This AS Life- Malaysia
Alhamdulillah.. dalam kesibukkan menjaga anak dan juga berblog , aku sempat juga membuat projek amal kebajikan.  Apa yang menariknya projek ni ialah penyakit yang jarang kita dengar tetapi sebenarnya dah lama wujud di kalangan kita. Tiada yang amik berat sehinggalah ada antara kita menghadapinya dan ketika itu , dunia seakan kelam sudah baginya..
Sebagai social media influencer , aku menyahut cabaran dan merasai sendiri 'tekanan' yang dialami mereka dengan merasai sendiri keperitan yang sedang mereka tanggung..tanpa sebarang ubat atau penawar bagi menghilangkan kesakitan atau penderitaan mereka . 
Bukan mudah tapi itu saja yang mampu aku buat , ketika ini. Bahagian aku sudah.. bahagian korang ? Sekurang-kurangnya ada juga tindakan walaupun kecil.. walaupun sekadar LIKE.. sekadar KOMEN .. sekadar SHARE atau nak lagi best , jom turut sama sertai kempen yang sedang mereka buat.. 
Nak tau lebih lanjut , sila baca di SINI

Tiada ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009