Jumaat, 5 Mei 2017

Bila blogger berdrama !

video
Idea spontan sebenarnya ni.. Sementara tunggu si gadis dan mak gadis bersiap , aku ngan rakan rakan blogger #KBBA9 , berdrama sekejap.. Saja buat iklan drama K.Roger's ni.. hahaha... Mana la tau kot kot ada yang bakat terpendam selama ni , boleh terserlah dalam iklan 1 minit ni haa.. kan  kan ? Hahahhaa...
Tapi serius , biskut ni memang sedap. Tak payah tunggu raya nak order aihhh.. boleh makan bila bila masa jer terutama bila tunggu si isteri siap mekap tu haaa ! Haaaa.. leh makan sambil cicah kopi.. fuhhhh , berasap ! Hahahaa..
Tahniah dan terima kasih buat rakan blogger serta Afiq yang sudi edit dan berlakon tanpa rasa malu malu.. haahha.. Si Ana Zarin terutamanya.. berani dia ! Tak sangka la memasing boleh sporting gituu.. Pasni boleh laaa buat lagi kan ?
Bagi mereka yang ada produk dan nak buat iklan.. leh la try kitorang punya produksi baru tubuh semalam ni.. hahaha. Kot la pasni leh gantu Lucas Film.. kan kan ? Hahahah.... Tak pun Skop Production.. buat drama cinta karat yang bertajuk , BLOGGER ITU PERASAN POPULAR ! 

1 komen :

mas saari berkata... [Reply to comment]

Terbaiklah, masing² ada bakat jadi pelakon ni. Hehehee!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI