Bila blogger berdrama !

Idea spontan sebenarnya ni.. Sementara tunggu si gadis dan mak gadis bersiap , aku ngan rakan rakan blogger #KBBA9 , berdrama sekejap.. Saja buat iklan drama K.Roger's ni.. hahaha... Mana la tau kot kot ada yang bakat terpendam selama ni , boleh terserlah dalam iklan 1 minit ni haa.. kan  kan ? Hahahhaa...
Tapi serius , biskut ni memang sedap. Tak payah tunggu raya nak order aihhh.. boleh makan bila bila masa jer terutama bila tunggu si isteri siap mekap tu haaa ! Haaaa.. leh makan sambil cicah kopi.. fuhhhh , berasap ! Hahahaa..
Tahniah dan terima kasih buat rakan blogger serta Afiq yang sudi edit dan berlakon tanpa rasa malu malu.. haahha.. Si Ana Zarin terutamanya.. berani dia ! Tak sangka la memasing boleh sporting gituu.. Pasni boleh laaa buat lagi kan ?
Bagi mereka yang ada produk dan nak buat iklan.. leh la try kitorang punya produksi baru tubuh semalam ni.. hahaha. Kot la pasni leh gantu Lucas Film.. kan kan ? Hahahah.... Tak pun Skop Production.. buat drama cinta karat yang bertajuk , BLOGGER ITU PERASAN POPULAR ! 

1 ulasan:

  1. Terbaiklah, masing² ada bakat jadi pelakon ni. Hehehee!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.