Rabu, 31 Mei 2017

Masalah dengan keguguran rambut dan kurangnya susu ibu untuk bayi anda ? Cubalah Nutrafemme !

Termenung... Hurm. Camana nak bantu eh ? Wife tunjuk kat aku rambut dia yang gugur. Dan masalah kerja di pejabat dan tidak cukup rehat menyebabkan susu untuk Aariz , yang baru berusia 9 bulan tidak cukup stok !
Dah cuba beberapa jenis produk namun hasilnya tidak begitu memberansangkan. Dan baru baru ni , terbaca satu iklan  mengenai produk yang dikatakan mampu membantu menyelesaikan kebanyakkan masalah-masalah yang dihadapi oleh wanita masa kini seperti menguatkan akar rambut , meningkatkan penumbuhan sel payudara , mencerahkan kulit , meningkatkan keanjalan kulit , memecahkan lemak , menambah susu ibu , mengempiskan perut , mengecutkan peranakan , mencuci dalaman wanita , menambah tenaga , mengetatkan saluran faraj , menguatkan sistem imunisasi dan banyak lagi.. sila rujuk gambar dibawah ni eh !  

Waduh , biar betul ???? Takkan kot ??? Ok.. sebagai orang yang dah biasa dengan media sosial , aku cari testimoni testimoni yang boleh dipercayai di internet.. Dan ada beberapa yang aku jumpa terutamanya mengenai berat badan , rambut dan juga susu ibu ! Sila baca sendiri  di Testimoni Nutrafemme.
Sebelum tu.. nak gak tau kan , bahan-bahan yang digunakan di dalam Nutrefemme ni , kan ? Menurut maklumat yang aku perolehi  , Nutrefemme ni dihasilkan dengan komposisi 21 bahan yang terdiri dari herba , buah-buahan , ekstrak bunga , multivitamin , mineral dan diperkayakan dengan kolagen. Komposisi ni diberi nama Nutraplex21  (Nutrition Complex ). 
Ok.. yakin buat pertama kali. Nak wife cuba... aku dapatkan sekotak sebagai percubaan. Kalau bagus , aku beli berkotak kotak ! Hahahaa... Yelah , barang baik.. jangan dilepaskan , kannn ?  
Baru je order , dah dapat ! Perghh.. Efisien gituuu.. 

Hurm.. kotak dia cukup menyakinkan. Kalau luaran saja dah gempak , dalam apatah lagi kan ??? Hehehe.. Jom tengok dalam dia camana lak . Apakah segah kotaknya ???? Rasanya ? Baunya ? Cara nak makan ? Huhuhuh.. Banyak tul persoalan eh ? 
Jom bukak kotaknya.. slow slow.. sabare dong ! 


Senang rupanya ! Tak yah nak bancuh bancuh dah. Koyak dan hisap jer.. Rasanya , memang aku yakin semua boleh telan punya laa.. Takda rasa atau bau seperti jamu atau makjun sama sekali. Sangat mudah ditelan tanpa mengerutkan muka. Yer , aku sendiri cuba laa... Kalau tak sedap , aku tak la update dalam blog aku ni ! Hahahahaha .. 
Er, apakah kesannya dah nampak ? Giler kot ??? Baru satu sachet , dah susu kuar banyak dan rambut kembali lebat ??? Haish.. nampak sangat aku temberang.. Tapi yang pasti , malam tadi , aku tak tidur sampai sahur ! Lepas sahur , baru tidur jap.. pastu bangun subuh dan terus ceria hingga ke tengahari. Hahahaha..  Menarik ! Tak sabar nak tengok kesannya pada wife. Dan jika terbukti bagus , aku nak belikan untuk mak aku gak.. Dia dok mengadu kepenatan.. Yer la, dok jaga cucu cucu dia.. Huhuh..
Aku dimaklumkan , jika pembaca blog aku nak beli.. mereka akan dapat potongan 30% ! Amboiiii... banyak diskaun tuuuuuu.. Huhuhhu.. 
Ok, ok.. Camana nak beli ?? Boleh hubungi Finaz Nutra di 0135943659 atau boleh je layari laman web Nutrafemme di www.nutrafemme.com

30 komen :

Afiq Halid berkata... [Reply to comment]

Menarik. Boleh hadiahkan pada parents. Thanks for sharing

athirah hassin berkata... [Reply to comment]

Mcm kena try je ni

PERMATABIRU berkata... [Reply to comment]

Menarik

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

Boleh beli nie untuk menambahkan tenaga ^^ Less 30% gituuuuu

WIFE SOSAB, MAMA SAZSO berkata... [Reply to comment]

Macam best je produk ni.. Biasalah perempuan mmg sinonim dgn segala masalah2 tu.. Kalau ada produk yg boleh selesai maslah2 tu semua.. Why nit kita cuba kan..

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

menarik sebab boleh membantu mberrsihakan dalaman wanita.. yanie nak try jugak lah.. boleh kurangkan berat badan jugak..bagus...

Shah Arshad berkata... [Reply to comment]

Walau tak berkahwin lagi insyallah jadikan info ini untuk Bakal Makmum dan zaujah akan datang =)

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

untuk wanita yang dah ada anak je ye aben ? kalau tak kawen lagi acner ? bleh minum gk ke ?

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Wow.. cm bes je.. rmbut gugur gak ni..

Miera Hassan berkata... [Reply to comment]

Bestnya..sy selalu penat sbb kerja. Eh tapo yang tak kawin lagi boleh ke?

Mohaz Sue berkata... [Reply to comment]

30%? Banyak tu.....ok nak try tanya Finaz la... tq aben

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Wahh ada diskaun, nak usya lah

Atyyn Amran berkata... [Reply to comment]

macam best je.. blh try ni..

IQ = Izyan Balqis berkata... [Reply to comment]

30% pun dah kira banyak diskaun tu! menarik2

zakiah ghani berkata... [Reply to comment]

yg bujang ni pun rambut slalu gugur jgak..dh mcm2 syampu pakai..nnti bleh try la yg ni..mahal x?

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Wah bagusnya. Nad pun alami situasi ni..diskaun banyak tu

Migha berkata... [Reply to comment]

Haaa..boleh jadi solusi untuk masalah keguguran rambut nie..skang nie rambut pun dah tak berapa nak ada..

noorhaidaz eyda berkata... [Reply to comment]

Ahaaaa... boleh cuba ni... ada diskaun lak tu...

mas saari berkata... [Reply to comment]

Mudahnya nak makan, tak yah bancuh pun. Menarik ni, boleh cuba bila dah lahirkan baby nanti.

Bella Idura berkata... [Reply to comment]

Kena beli satu ni.

shazillahsani.com berkata... [Reply to comment]

Bagus makan ni ketika berpuasa... Bagi tenaga... Hihihi

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

nak cuba la

Mieza S berkata... [Reply to comment]

macam best ja produk ni. selalu kalau nak makan ubat - ubatan ni mesti berbau, yang ni macam okayyy.

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

Meriah susu mcm ni... boleh try nnt...

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

mmg dh mula gugur rambut saya... leh try ni, nice sharing...

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

dpt 30% wahhhhhhhhh leh cuba

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

boleh try ni utk rmbut gugur

qaseh dalia berkata... [Reply to comment]

Banyak kelebihan dalam 1 .. menarik

Emarieys berkata... [Reply to comment]

kenapa saya tgk gambar dalm cawan terus kecur air liur ni...masam ke tak?

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Produk yg menarik

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI