Masalah dengan keguguran rambut dan kurangnya susu ibu untuk bayi anda ? Cubalah Nutrafemme !

Termenung... Hurm. Camana nak bantu eh ? Wife tunjuk kat aku rambut dia yang gugur. Dan masalah kerja di pejabat dan tidak cukup rehat menyebabkan susu untuk Aariz , yang baru berusia 9 bulan tidak cukup stok !
Dah cuba beberapa jenis produk namun hasilnya tidak begitu memberansangkan. Dan baru baru ni , terbaca satu iklan  mengenai produk yang dikatakan mampu membantu menyelesaikan kebanyakkan masalah-masalah yang dihadapi oleh wanita masa kini seperti menguatkan akar rambut , meningkatkan penumbuhan sel payudara , mencerahkan kulit , meningkatkan keanjalan kulit , memecahkan lemak , menambah susu ibu , mengempiskan perut , mengecutkan peranakan , mencuci dalaman wanita , menambah tenaga , mengetatkan saluran faraj , menguatkan sistem imunisasi dan banyak lagi.. sila rujuk gambar dibawah ni eh !  

Waduh , biar betul ???? Takkan kot ??? Ok.. sebagai orang yang dah biasa dengan media sosial , aku cari testimoni testimoni yang boleh dipercayai di internet.. Dan ada beberapa yang aku jumpa terutamanya mengenai berat badan , rambut dan juga susu ibu ! Sila baca sendiri  di Testimoni Nutrafemme.
Sebelum tu.. nak gak tau kan , bahan-bahan yang digunakan di dalam Nutrefemme ni , kan ? Menurut maklumat yang aku perolehi  , Nutrefemme ni dihasilkan dengan komposisi 21 bahan yang terdiri dari herba , buah-buahan , ekstrak bunga , multivitamin , mineral dan diperkayakan dengan kolagen. Komposisi ni diberi nama Nutraplex21  (Nutrition Complex ). 
Ok.. yakin buat pertama kali. Nak wife cuba... aku dapatkan sekotak sebagai percubaan. Kalau bagus , aku beli berkotak kotak ! Hahahaa... Yelah , barang baik.. jangan dilepaskan , kannn ?  
Baru je order , dah dapat ! Perghh.. Efisien gituuu.. 

Hurm.. kotak dia cukup menyakinkan. Kalau luaran saja dah gempak , dalam apatah lagi kan ??? Hehehe.. Jom tengok dalam dia camana lak . Apakah segah kotaknya ???? Rasanya ? Baunya ? Cara nak makan ? Huhuhuh.. Banyak tul persoalan eh ? 
Jom bukak kotaknya.. slow slow.. sabare dong ! 


Senang rupanya ! Tak yah nak bancuh bancuh dah. Koyak dan hisap jer.. Rasanya , memang aku yakin semua boleh telan punya laa.. Takda rasa atau bau seperti jamu atau makjun sama sekali. Sangat mudah ditelan tanpa mengerutkan muka. Yer , aku sendiri cuba laa... Kalau tak sedap , aku tak la update dalam blog aku ni ! Hahahahaha .. 
Er, apakah kesannya dah nampak ? Giler kot ??? Baru satu sachet , dah susu kuar banyak dan rambut kembali lebat ??? Haish.. nampak sangat aku temberang.. Tapi yang pasti , malam tadi , aku tak tidur sampai sahur ! Lepas sahur , baru tidur jap.. pastu bangun subuh dan terus ceria hingga ke tengahari. Hahahaha..  Menarik ! Tak sabar nak tengok kesannya pada wife. Dan jika terbukti bagus , aku nak belikan untuk mak aku gak.. Dia dok mengadu kepenatan.. Yer la, dok jaga cucu cucu dia.. Huhuh..
Aku dimaklumkan , jika pembaca blog aku nak beli.. mereka akan dapat potongan 30% ! Amboiiii... banyak diskaun tuuuuuu.. Huhuhhu.. 
Ok, ok.. Camana nak beli ?? Boleh hubungi Finaz Nutra di 0135943659 atau boleh je layari laman web Nutrafemme di www.nutrafemme.com

30 ulasan:

  1. Menarik. Boleh hadiahkan pada parents. Thanks for sharing

    BalasPadam
  2. Boleh beli nie untuk menambahkan tenaga ^^ Less 30% gituuuuu

    BalasPadam
  3. Macam best je produk ni.. Biasalah perempuan mmg sinonim dgn segala masalah2 tu.. Kalau ada produk yg boleh selesai maslah2 tu semua.. Why nit kita cuba kan..

    BalasPadam
  4. menarik sebab boleh membantu mberrsihakan dalaman wanita.. yanie nak try jugak lah.. boleh kurangkan berat badan jugak..bagus...

    BalasPadam
  5. Walau tak berkahwin lagi insyallah jadikan info ini untuk Bakal Makmum dan zaujah akan datang =)

    BalasPadam
  6. untuk wanita yang dah ada anak je ye aben ? kalau tak kawen lagi acner ? bleh minum gk ke ?

    BalasPadam
  7. Wow.. cm bes je.. rmbut gugur gak ni..

    BalasPadam
  8. Bestnya..sy selalu penat sbb kerja. Eh tapo yang tak kawin lagi boleh ke?

    BalasPadam
  9. 30%? Banyak tu.....ok nak try tanya Finaz la... tq aben

    BalasPadam
  10. Wahh ada diskaun, nak usya lah

    BalasPadam
  11. macam best je.. blh try ni..

    BalasPadam
  12. 30% pun dah kira banyak diskaun tu! menarik2

    BalasPadam
  13. yg bujang ni pun rambut slalu gugur jgak..dh mcm2 syampu pakai..nnti bleh try la yg ni..mahal x?

    BalasPadam
  14. Wah bagusnya. Nad pun alami situasi ni..diskaun banyak tu

    BalasPadam
  15. Haaa..boleh jadi solusi untuk masalah keguguran rambut nie..skang nie rambut pun dah tak berapa nak ada..

    BalasPadam
  16. Ahaaaa... boleh cuba ni... ada diskaun lak tu...

    BalasPadam
  17. Mudahnya nak makan, tak yah bancuh pun. Menarik ni, boleh cuba bila dah lahirkan baby nanti.

    BalasPadam
  18. Bagus makan ni ketika berpuasa... Bagi tenaga... Hihihi

    BalasPadam
  19. macam best ja produk ni. selalu kalau nak makan ubat - ubatan ni mesti berbau, yang ni macam okayyy.

    BalasPadam
  20. Meriah susu mcm ni... boleh try nnt...

    BalasPadam
  21. mmg dh mula gugur rambut saya... leh try ni, nice sharing...

    BalasPadam
  22. dpt 30% wahhhhhhhhh leh cuba

    BalasPadam
  23. Banyak kelebihan dalam 1 .. menarik

    BalasPadam
  24. kenapa saya tgk gambar dalm cawan terus kecur air liur ni...masam ke tak?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009