Jom layan durian di Malaysia Durian & Tropical Fruitt di MaTic , Jalan Ampang !

Kaki durian ? Nak makan durian dan juga buah-buahan tempatan yang lain dengan kawan kawan mahupun keluarga tercinta ? Ngan aku pun boleh gak kalau nak ajak... heheee.. Ok , buat masa sekarang , durian je dulu.. 
Bertempat di Matic (Pusat Penerangan Pelancongan Malaysia ) , Jalan Ampang.. korang boleh menikmati buah buahan tempatan terutamanya durian untuk sepanjang tahun ini ! Haaa.. sepanjang tahun woooo ! 







Harga ? Ikut berat dan jenis.. Kalau Red Prawn yang macam aku pegang tu , er... RM128 katanya. Tapi serius , sedap wehhhh ! Makan satu bekas tu , puas sebulan ! Hahahaha...  Ni tapau untuk wife yang tak dapat ikut. Sian lak dia tengok gambar aku je nanti.. huhu.. Kasi la dia rasa gak.. kan ? Baik aku kannn.. Hehehheee..
Nak tunggu mangga lak sampai nanti.. Hehehehe.. Er , jap.. Korang tau tak nak ke Matic ni ? Tak tau ??  Waze jer.. Hehehe.. Jangan risau pasal parking.. Ada banyak tempat parking. Dan rasanya dia bukak malam je kot.. Siang tak pasti lak.. Korang leh tanya di Facebook mereka.. Malaysia Tourism Centre (MaTiC) .

5 ulasan:

  1. Dapat makan red prawn tue...rugi pulak tak join..nak beli pikir 10x, pun belum tentu lagi akan beli...huhu...

    BalasPadam
  2. Bestnya, ai pencinta durian wooo. Nak pergilah nanti!

    BalasPadam
  3. fuhhh durian udang merah...okkk nak datang!

    BalasPadam
  4. Ni lagi satu....sedapnyaaa durian tu, bertabahlah huhu

    BalasPadam
  5. Makk oiii, kuningnya tu memang mabeles! Rindu betoi nak makan deghian😣

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009