Isnin, 5 Jun 2017

Jom layan durian di Malaysia Durian & Tropical Fruitt di MaTic , Jalan Ampang !

Kaki durian ? Nak makan durian dan juga buah-buahan tempatan yang lain dengan kawan kawan mahupun keluarga tercinta ? Ngan aku pun boleh gak kalau nak ajak... heheee.. Ok , buat masa sekarang , durian je dulu.. 
Bertempat di Matic (Pusat Penerangan Pelancongan Malaysia ) , Jalan Ampang.. korang boleh menikmati buah buahan tempatan terutamanya durian untuk sepanjang tahun ini ! Haaa.. sepanjang tahun woooo ! 







Harga ? Ikut berat dan jenis.. Kalau Red Prawn yang macam aku pegang tu , er... RM128 katanya. Tapi serius , sedap wehhhh ! Makan satu bekas tu , puas sebulan ! Hahahaha...  Ni tapau untuk wife yang tak dapat ikut. Sian lak dia tengok gambar aku je nanti.. huhu.. Kasi la dia rasa gak.. kan ? Baik aku kannn.. Hehehheee..
Nak tunggu mangga lak sampai nanti.. Hehehehe.. Er , jap.. Korang tau tak nak ke Matic ni ? Tak tau ??  Waze jer.. Hehehe.. Jangan risau pasal parking.. Ada banyak tempat parking. Dan rasanya dia bukak malam je kot.. Siang tak pasti lak.. Korang leh tanya di Facebook mereka.. Malaysia Tourism Centre (MaTiC) .

5 komen :

Radhia Razali berkata... [Reply to comment]

Dapat makan red prawn tue...rugi pulak tak join..nak beli pikir 10x, pun belum tentu lagi akan beli...huhu...

mas saari berkata... [Reply to comment]

Bestnya, ai pencinta durian wooo. Nak pergilah nanti!

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

fuhhh durian udang merah...okkk nak datang!

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Ni lagi satu....sedapnyaaa durian tu, bertabahlah huhu

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

Makk oiii, kuningnya tu memang mabeles! Rindu betoi nak makan deghian😣

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI