Jom layan durian di Malaysia Durian & Tropical Fruitt di MaTic , Jalan Ampang ! - BEN ASHAARI

Jom layan durian di Malaysia Durian & Tropical Fruitt di MaTic , Jalan Ampang !

Kaki durian ? Nak makan durian dan juga buah-buahan tempatan yang lain dengan kawan kawan mahupun keluarga tercinta ? Ngan aku pun boleh gak kalau nak ajak... heheee.. Ok , buat masa sekarang , durian je dulu.. 
Bertempat di Matic (Pusat Penerangan Pelancongan Malaysia ) , Jalan Ampang.. korang boleh menikmati buah buahan tempatan terutamanya durian untuk sepanjang tahun ini ! Haaa.. sepanjang tahun woooo ! 







Harga ? Ikut berat dan jenis.. Kalau Red Prawn yang macam aku pegang tu , er... RM128 katanya. Tapi serius , sedap wehhhh ! Makan satu bekas tu , puas sebulan ! Hahahaha...  Ni tapau untuk wife yang tak dapat ikut. Sian lak dia tengok gambar aku je nanti.. huhu.. Kasi la dia rasa gak.. kan ? Baik aku kannn.. Hehehheee..
Nak tunggu mangga lak sampai nanti.. Hehehehe.. Er , jap.. Korang tau tak nak ke Matic ni ? Tak tau ??  Waze jer.. Hehehe.. Jangan risau pasal parking.. Ada banyak tempat parking. Dan rasanya dia bukak malam je kot.. Siang tak pasti lak.. Korang leh tanya di Facebook mereka.. Malaysia Tourism Centre (MaTiC) .

5 ulasan:

  1. Dapat makan red prawn tue...rugi pulak tak join..nak beli pikir 10x, pun belum tentu lagi akan beli...huhu...

    BalasPadam
  2. Bestnya, ai pencinta durian wooo. Nak pergilah nanti!

    BalasPadam
  3. fuhhh durian udang merah...okkk nak datang!

    BalasPadam
  4. Ni lagi satu....sedapnyaaa durian tu, bertabahlah huhu

    BalasPadam
  5. Makk oiii, kuningnya tu memang mabeles! Rindu betoi nak makan deghian😣

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.