Aariz , 10 bulan ! Aku terpaksa sekat dah..

Sekejap masa berlalu. 10 bulan dah si kecik ni... Hahahaha.. Bila dah masuk 10 bulan ni , dia punya ragam.. perghhhh.... Yang pasti ada 2 tempat dia suka main. Satu , almari buku. Dia suka punggah buku buku kat situ. Dan yang kedua , tangga. Hurmm.. Kalau tak dapat panjat tangga , dia mesti nak marah punya. Adehhh...
10 bulan si Aariz ni , persamaan setahun lebih si Qhaliff. Dah mula melangkah selain merangkak laju. Tapi gigi takda lagi.. hehehe.. Makan ? Hurmm.. pantang tengok orang mengunyah.. terliur dah dia ! Tapi tak boleh kasi laa...
Pasni leh jalan...abis laaa daddy.

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.