Sapa nak petrol percuma selama setahun ????

Aku pun nak ! Hehehehe... Tak caya ? Apahal lak tak cayanya... kelmarin je aku gi saksikan sendiri penyampaian hadiah pada pemenang terpilih ! Malah pemenang tu sendiri tak percaya dia boleh menang. Katanya tak sampai 24 jam dia isi petrol dan hantar sms peraduan , terus dapat panggilan telefon dan mengatakan dia berjaya menang ! Fuh , dasat arrr ! Rezeki sungguh. 
Peraduan Fuel Frenzy yang dibawa khas oleh Petronas ini telah pun bermula pada 5 Jun lepas dan akan berakhir pada 31 Julai 2017. Sebanyak 41 pemenang akan dipilih. Bermakna, sehari satu pemenang utama dan 3 pemenang saguhati dipilih. 

Pemenang utama harian, membawa pulang Gift Card Petronas yang membolehkan si pemenang mengisi petrol sehingga RM6 ribu !  
Nak gak ke ? Nak sertai tapi tak tau camana ? Ke tau dah ? Tak tau ? Hehehe.. Meh aku ajar... Aku ajar ni pun sebabnya aku nak join gak. Mana aci tengok je orang dapat kan ? Aku pun nak woooo.. Rugi dibiarkan begitu saja rezeki ini ! Hehehehe.. 
Cara nak sertai peraduan Fuel Frenzy ini mudah saja. Ikuti langkah ini dengan betul.

1. Hanya isi petrol atau diesel minimum RM30. Dapatkan Resit anda. Lihat "TAX INVOICE NO." untuk nombor resit.

2. Hantar SMS kepada 39993 dengan menaipkan PETRONAS jumlah pengisian nombor resit ( Tax Invoice No. ) nama penuh seperti IC.



Contoh: PETRONAS 30,000000123456789,Yiew Kem Win
Setiap pengisian RM30 layak untuk 1 penyertaan. Contohnya  , RM30 – 1 penyertaan, dan jika diisi petrol sebanyak RM60 , automatik dapat  2 kali penyertaan. Ok ? Faham dah ? Senang je kan.. haaa... Kalau dah paham , bagus.. 
Hadiah dia ? 

Kalau tak paham gak , korang tengok video hensem aku ni.. yang aku buat khas untuk korang ! Punya laaa aku nak korang menang !!! Haaa.. punya la sayangnya aku kat pembaca blog aku ni... hahaha.. nak kasi menang punya pasal ! 

Sila tonton dan pahamkan.. 
Ok ? Kalau tak paham gak , korang boleh tengok di Promosi Fuel Frenzy . Moga paham pasni. Hehee.. Kalau tak paham , sila tanya kawan di sebelah korang tu. Mungkin dia boleh pahamkan.. Heee.. Apa apa pon , sila join ! Jangan lepaskan peluang keemasan ini.. 
Untuk menyakinkan korang.. sila tengok di bawah ni.. 
Boleh tengok lagi di Facebook Petronas Brands. Semoga rezeki milik anda ! Heeee..

22 ulasan:

  1. Alaa...lupa lagi...br tadi isi minyak...tak ambil resit...

    BalasPadam
  2. Ramainya pemenang yang nak dipilih... Nanti suh suh Abah ngan Jean join la... Kot ada rezeki... Jimat banyak tu.... Dah alang² memang diorang selalu guna minyak Petronas kan..

    BalasPadam
  3. yesss dah join pun....semoga ada rezeki

    BalasPadam
  4. Wahhh... nakkk menang... wajib masuk ni.

    BalasPadam
  5. Best sangat kalau minyak ditanggung ni... Setahun pulak tu.

    BalasPadam
  6. Nak cuba lah, walau sekali sekala isi minyak dengan harga Rm30.00, sbb utamanya naik motor, rm15 jer bagi 3 hari

    BalasPadam
  7. Menarik ni....Kena kerap isi minyak kat Petronas la mcm ni..Kot2 terpilih..

    BalasPadam
  8. Hari tu sket lagi isi minyak nak rm30 takcukup berapa ringgit je tp dah full tank.. Next lak nak join..

    BalasPadam
  9. Wajib sertai ni. Petrol percuma. Siapa yang tak mahu

    BalasPadam
  10. Saya dah join. Harap menang.. hehehe

    BalasPadam
  11. Wahhh bestnya yang dah menang tu. Harap ada jugak rezeki untuk menang, sapa tak nak petrol percuma setahun kan?

    BalasPadam
  12. Uish.. bestnya... moga2 terpilih jadi pemenang jg

    BalasPadam
  13. Dah joinnnnn fuh kiri fuhhhh kanan,harap2 menang...

    BalasPadam
  14. Apa tggu lagi jom ler pakat2 join reramai ..

    BalasPadam
  15. Bertuahnye pemenang tu.. Moga kite pn btuahhh

    BalasPadam
  16. Mudahnya contest ni. Yg ptg try..mana tau rezeki best wooo jimat setahun

    BalasPadam
  17. Jom laju2 g isi minyak dekat petronas hihi

    BalasPadam
  18. Perghhh... smpai 6k stock petrol... mana tau lps ni rezeki aku lak... hehehe... aminnn

    BalasPadam
  19. Nak suruh ayah join lah, kot ada rezeki kan?

    BalasPadam
  20. nak joinlah..mane tahu ada rezeki..

    BalasPadam
  21. Semalam baru je isi minyak kat Petronas.
    Tapi tak tahu pulak ada peraduan cenggini.
    Kaunter pun senyap jer... tak promote pape pun huhuhu rugi....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI