Ahad, 16 Julai 2017

Sapa nak petrol percuma selama setahun ????

Aku pun nak ! Hehehehe... Tak caya ? Apahal lak tak cayanya... kelmarin je aku gi saksikan sendiri penyampaian hadiah pada pemenang terpilih ! Malah pemenang tu sendiri tak percaya dia boleh menang. Katanya tak sampai 24 jam dia isi petrol dan hantar sms peraduan , terus dapat panggilan telefon dan mengatakan dia berjaya menang ! Fuh , dasat arrr ! Rezeki sungguh. 
Peraduan Fuel Frenzy yang dibawa khas oleh Petronas ini telah pun bermula pada 5 Jun lepas dan akan berakhir pada 31 Julai 2017. Sebanyak 41 pemenang akan dipilih. Bermakna, sehari satu pemenang utama dan 3 pemenang saguhati dipilih. 

Pemenang utama harian, membawa pulang Gift Card Petronas yang membolehkan si pemenang mengisi petrol sehingga RM6 ribu !  
Nak gak ke ? Nak sertai tapi tak tau camana ? Ke tau dah ? Tak tau ? Hehehe.. Meh aku ajar... Aku ajar ni pun sebabnya aku nak join gak. Mana aci tengok je orang dapat kan ? Aku pun nak woooo.. Rugi dibiarkan begitu saja rezeki ini ! Hehehehe.. 
Cara nak sertai peraduan Fuel Frenzy ini mudah saja. Ikuti langkah ini dengan betul.

1. Hanya isi petrol atau diesel minimum RM30. Dapatkan Resit anda. Lihat "TAX INVOICE NO." untuk nombor resit.

2. Hantar SMS kepada 39993 dengan menaipkan PETRONAS jumlah pengisian nombor resit ( Tax Invoice No. ) nama penuh seperti IC.



Contoh: PETRONAS 30,000000123456789,Yiew Kem Win
Setiap pengisian RM30 layak untuk 1 penyertaan. Contohnya  , RM30 – 1 penyertaan, dan jika diisi petrol sebanyak RM60 , automatik dapat  2 kali penyertaan. Ok ? Faham dah ? Senang je kan.. haaa... Kalau dah paham , bagus.. 
Hadiah dia ? 

Kalau tak paham gak , korang tengok video hensem aku ni.. yang aku buat khas untuk korang ! Punya laaa aku nak korang menang !!! Haaa.. punya la sayangnya aku kat pembaca blog aku ni... hahaha.. nak kasi menang punya pasal ! 

video
Sila tonton dan pahamkan.. 
Ok ? Kalau tak paham gak , korang boleh tengok di Promosi Fuel Frenzy . Moga paham pasni. Hehee.. Kalau tak paham , sila tanya kawan di sebelah korang tu. Mungkin dia boleh pahamkan.. Heee.. Apa apa pon , sila join ! Jangan lepaskan peluang keemasan ini.. 
Untuk menyakinkan korang.. sila tengok di bawah ni.. 
Boleh tengok lagi di Facebook Petronas Brands. Semoga rezeki milik anda ! Heeee..

22 komen :

Emarieys berkata... [Reply to comment]

Alaa...lupa lagi...br tadi isi minyak...tak ambil resit...

ayuejean berkata... [Reply to comment]

Ramainya pemenang yang nak dipilih... Nanti suh suh Abah ngan Jean join la... Kot ada rezeki... Jimat banyak tu.... Dah alang² memang diorang selalu guna minyak Petronas kan..

saidila abdul rahman berkata... [Reply to comment]

yesss dah join pun....semoga ada rezeki

noorhaidaz eyda berkata... [Reply to comment]

Wahhh... nakkk menang... wajib masuk ni.

Meliza Ibrahim berkata... [Reply to comment]

Best sangat kalau minyak ditanggung ni... Setahun pulak tu.

Umminani berkata... [Reply to comment]

Nak cuba lah, walau sekali sekala isi minyak dengan harga Rm30.00, sbb utamanya naik motor, rm15 jer bagi 3 hari

Irna Nurasikin berkata... [Reply to comment]

Menarik ni....Kena kerap isi minyak kat Petronas la mcm ni..Kot2 terpilih..

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Hari tu sket lagi isi minyak nak rm30 takcukup berapa ringgit je tp dah full tank.. Next lak nak join..

Papa Amyzal berkata... [Reply to comment]

Wajib sertai ni. Petrol percuma. Siapa yang tak mahu

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Saya dah join. Harap menang.. hehehe

mas saari berkata... [Reply to comment]

Wahhh bestnya yang dah menang tu. Harap ada jugak rezeki untuk menang, sapa tak nak petrol percuma setahun kan?

Mohaz Sue berkata... [Reply to comment]

Uish.. bestnya... moga2 terpilih jadi pemenang jg

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

Dah joinnnnn fuh kiri fuhhhh kanan,harap2 menang...

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Apa tggu lagi jom ler pakat2 join reramai ..

Norliza Nordin berkata... [Reply to comment]

Bertuahnye pemenang tu.. Moga kite pn btuahhh

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Mudahnya contest ni. Yg ptg try..mana tau rezeki best wooo jimat setahun

PERMATABIRU berkata... [Reply to comment]

Jom laju2 g isi minyak dekat petronas hihi

careno berkata... [Reply to comment]

Perghhh... smpai 6k stock petrol... mana tau lps ni rezeki aku lak... hehehe... aminnn

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Nak suruh ayah join lah, kot ada rezeki kan?

Radhia Razali berkata... [Reply to comment]

nak joinlah..mane tahu ada rezeki..

Delimasari berkata... [Reply to comment]

nak join jugak ler

Mrs. A berkata... [Reply to comment]

Semalam baru je isi minyak kat Petronas.
Tapi tak tahu pulak ada peraduan cenggini.
Kaunter pun senyap jer... tak promote pape pun huhuhu rugi....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI