Apa yang bagusnya air klorofil ni ?

Ingat lagi aku... kali terakhir aku minum air klorofil ni , 20 tahun lepas. Rasanya.. adehhh.. yelah kan , sayur tuuu ! Bau dia pun tak leh tahan.. masa tu laa ! Sekarang ni ada dah banyak produk klorofil ni di pasaran. Pandai pandai la pilih...
Tadi aku jumpa seorang kawan... dia 'hadiahkan' aku air klorofil ni.. Haa.. sukanya aku ! Tak payah nak buat jus sayur dah.. Bedal ni jer !  Menariknya , yang tak berbau seperti yang pernah aku minum sebab ada campuran buah peach dan rasanya lebih manis.. bukan manis gula yer! 
Apakah kelebihan air klorofil ni ?? Wowww.. teringin aku nak copy paste je artikal blogger lain ! Hahahaha.. tak bermaruah sungguh yer perbuatan gitu..  Maka aku backlinkkan je la ke blognya yer ? Korang masuk dan baca sendiri kelebihan klorofil ni pada tubuh badan kita ! Tak baca rugi arr ! Sila baca Khasiat Manfaat Klorofil Bagi Kesihatan . Blog Indonesia ni.. diorang dah claim dulu.. heeee...
Yang aku dapat ni , lain skit la... keluaran Surya. Terus aku minum secawan.. Fuh, memang best je rasa ! Perut yang kenyang dengan asam laksa dan mee kungfu sebelum tu , ghaib terus ! Dan sampai je di rumah.. Zassss... Nampak sangat hampas banyak walaupun setiap pagi dah membuang ! Hehehee.. Hakikat yer ! 
Aku kasi test mak aku minum.. anak buah minum. Suka diorang ! Boleh masuk dan tak loya tekak ! Hehehehe.. Kena amalkan selalu ni. Awet muda gak ni.. hahahaha... Bukan la takut tua tapi tak nak la nampak tua sebelum usia.. kan kan ?

5 ulasan:

  1. Oh keluaran surya ni ada produk baru ya...dulu pernah rasa ACV Cuka epal kurma tu sedap selesa perut

    BalasPadam
  2. air klorofil mungkin sesuai utk org2 yang memerlukan...
    tp utk org yg sakit tyroid, sy rase xsesuai...
    sbb, beberapa tahun saya minum air (dr pengeluar lain) nie yg dikatakan elok utk pesakit tyroid, tp selama minum tu la, penyakit saya tidak stabil....

    BalasPadam
  3. Bagus khasiatnya, tak pernah lagi cuba minum.

    BalasPadam
  4. tak pernah cuba... tak tahu apa yang bagusnya

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI