Jumaat, 11 Ogos 2017

Detergent Film , lebih bagus dari sabun basuhan...

Baru-baru ni aku ada test satu produk basuhan. Bagus produk tu tapi aku tertanya gak , ketika aku pegang dengan tangan aku , terasa 'bahang' ! Yelah , aku pegang sebab nak taburkan di lantai tandas.. nak basuh guna sabun debu tu. Memang berkesan la.. lantai bersih cuma tertanya part 'bahang' di tapak tangan aku. Kenapa dan mengapa ? Mesti ada sebab kan ? Aku tak tau dan tak nak tabur fitnah walaupun aku dah dimaklumkan kenapa ada 'bahang' cuma tak mengelupas tangan aku selepas gunakan. Ada pernah mengulapas tapak tangan aku.. ternyata kulit aku sensitif gak.. huhu..
Aku test satu produk semalam. Aku diberi sample dan mencubanya.. 
Teknologi dari Jerman katanya. Nipis sangat dan 'hancur' dalam beberapa saat jer.. 

Wangi !
Tidak ada dijual mana mana pasaraya. Hanya bila jadi 'ahli' saja akan dijual. Dan boleh beli dari ahli kalau nak guna jugak. Satu keping 'film' tu , leh buat satu kali basuhan. 4 dalam 1 bahan. Makanya tak perlu nak letak dah peluntur , pewangai , sabun sebagainya  ! Lengkap untuk satu film tuuu ! 

Produk apa ni ? Mana nak dapat ? Hehehehe.. Nanti aku stori mori lagi eh.. Aku wat review leh panjang.. ok ? Sabau yer..

7 komen :

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Wahh..menarik tu..jadi 4 in 1..sgt jimat.. Xyah beli semua tu..dh ada dlm 1 sabun..terbaik la..tasabar tggu review seterusnya.

TATI MANSUR - WIFE SOSAB MAMA SAZSO berkata... [Reply to comment]

Bestnya.. kalau jenis keping mcm ni basuh baju mesti tak tinggalkan kesan2 putih mcm kalau guna yg jenis serbuk..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

klu g dobi, campak je 1 film. ini suda untung. cpt2 reveal mana nak dpt. nak 1. hehe

Lynda Che Lah berkata... [Reply to comment]

Memang pegang sabun serbuk tangan rasa terbakar.
Menarik sabun tu. Boleh jimat kot klu sekali basuh pakai suku keping je

mas saari berkata... [Reply to comment]

Wahhh menarik ni, boleh jimat! Tak sabar tunggu review.

MAY berkata... [Reply to comment]

Wah mcm menarik je tu

Nurul Nadiah berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum abang ben. first time nampak abg ben kat tesco nilai tadi. entah betul entah ke tak, tp betul la kot sebab nampak zahra sekali. ke pelanduk 2 serupa. teruja je jumpa abg ben macam jumpa artis. hahahahaha.. tp, x sempat nak tegur sebab dok kejar anak 2 org.. kiki.. apapun semoga abg ben terus maju ye. assalamualaikum.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI