Ahad, 6 Ogos 2017

Keajaiban Sabun Champaca mengujakan aku tapi..

Wife guna untuk rendam kain buruk yang dah penat nak disental ! Hasilnya , memang menarik ! Kemudian dia guna untuk bersihkan tandas. Dia berpuashati !! Terus dia jadi agen ! Huhuh... Aku garu kepala.
Sabun Champaca ! Murah je katanya.. RM17.. Sekilo.
Aku macam tak percaya je kata kata bini aku ni. Dia ni mudah teruja. Hahahaha.. Aku nak test sendiri. Walaupun dia kasi bukti yang nyata lagi terang.. aku tak kira ! Aku nak cuba sendiri gak.. huhu.. Kalau berjaya , aku update dalam blog ! Freeeeee ! Huhuhu.. 
Dia test rendam tanpa sental... 

Waahh.. macam beli baru ! Tapi ada tempat yang masih degil. Ini kalau ditambah dengan sental . confirm lagi bersinar ! Huhuhhu.. Terus dapat idea aku ! Nak rendam beg Timberland aku.. dah 2 tahun tak rendam ! Dia punya kerak daki, entah camana la nanti ! Huhuhu.. Tak sempat nak rendam. Asyik sibuk ngan anak anak..huhuh.. 
Dan aku pun rendam dalam besen besar.. semalaman. Tak sental ! Malas.. penat !  Dan aku tabur je baki baki sabun kat lantai toilet. di dinding kemudian basahkan skit.. Esok pagi baru baru... kasi gosok sikit tandas.. nak tengok kesannya ! 
Awal pagi.. aku jemur beg. Air dalam besen tu.. perghhhh ! Dia punya 'gelap' , jangan cerita laaa.. Tapi tak la gelap cam kopi tuuu.. cam milo bajet punya rupa laa... Cuaca cantik. Kering pun cepat ! Aku tengok hasilnya.. Woww ! Cancel beli baru ! Hahahaha.. 
Bahagian bawah tu memang gitu yer.. Ala ala baldu skit kainnya.. Aku berpuashati. Tapi tak la 100% hilang.. kalau disental sikit , aku boleh kasi 100% ! Tapi tanpa sental ni pun aku dah berpuashati.. ok la kan ? Kalau yang ada anak ramai... baju sekolah.. kasut sekolah.. kasi rendam je. Tak yah sental. Ada yang kata keluar la kerak kerak daki tu.. huhuh.. 
Mana nak beli ? Hurmm.. kalau area Putrajaya tu , bini aku la agennya.. hahaha.. luar dari wilayah , dia tak sempat nak pos ! Keje banyak katanya.. Hurmm.. Tu pasal aku malas nak promote ! Hahahaha..

* Sila guna sarung tangan pada mereka yang berkulit sensitif. 

10 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Klu kasut sekolah jadi belacan.. mmg kena sental gak. Hahahah. Tp bgs la sabun ni..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Wah macam baru ...boleh try laa nanti rendam begneg sekolah anak yang lama2 hehehe ..

mas saari berkata... [Reply to comment]

Wahhh baguslah, nak beli jugak!

Mohaz Sue berkata... [Reply to comment]

Sabun ni memang bagus...saya memang guna sabun ni je sekarang..guna sendiri dan masa sama tolong belikan untuk kawan2 juga..

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

xpernah dgr pun..kena cari la nnti

masliana hussin berkata... [Reply to comment]

Saya pengguna dan pengedar tegar. Mmg sangat berkesan. Fb page --- #scjb

iman hasanah berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum. Saya adalah agent Sabun Champaca. Boleh ws saya 0179408073. Saya akan bantu bg agent yang paling hampir dengan anda.

iman hasanah berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
iman hasanah berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hunny Nieza berkata... [Reply to comment]

Salam saya agen seluruh pelusuk damansara (kota damansara dan seangkatannya) dan sepang boleh wassap ke no 60173622614

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI