Rabu, 16 Ogos 2017

Khas untuk penggila My Little Pony !

Aku nampak YB Shehan post di instagramnya.. @MyaPilot. Amboiiii , main kasar nampak ! Saja nak menggoda aku laa tuuuu ! Dan ternyata , aku tergoda !! Huhuhuh..  Biasa la kan , anak dara sorang.. automatik kita terbabit sama punya. Wife kurang skit nak membeli tapi aku lak yang lebih ! Hahaha.. 
Terus aku nyatakan minat aku. Beli satu untuk Zahra. Dan selang beberapa hari , sampai !
Aku bagi Zahra. Suka dia. Melekat ke mana mana dengan Pony baru ni. Harga baru RM39. Beli kat kedai 'orang kaya' , berpeluh la ketiak jap.. Hahahahah.. Ok je bagi aku. Yang penting Zahra suka dan main sampai dimadukan nanti ! Hahahaha.. 
Pastu si Shehan ni buat jahat lagi ! 
Dia kata leh lekat dalam kereta. Harga , RM15.90 jer ! Menarik tapi aku tau.. wife tak suka ada gantung gantung dalam kereta.. kalau ada gantung , aku nanti akan digantungnya ! Huhuhuh..  Apa apa pun , terima kasih la pada YB Shehan sebab sudi offer kat aku ! Tahan nafsu je ni ! Kalau tak , aku borong semua color. Bila lapar , makan je pony tu ! Bak kata mak aku ,bila duit takda ! Hahahaha. Pantang duit banyak skit... mula la nak membeli bukan bukan ! Hahaha..
Oh ya.. YB Shehan ni , bukan YANG BERHORMAT tau.. YANG apa pon aku tak tau.. yang aku tau , dia nanti ikut aku gi New Zealand.. jadi chef untuk aku. Hahahahaha.. Jangan banyak bunyik ! 

8 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Alamak. Chef kopi badang je tau. Kihkih. Tp dgr cte.. aben buat kopi badang sedap kan? Nak laaaa. Kahkah.sape chef skrg.. hahaha. Tq aben..

noorhaidaz eyda berkata... [Reply to comment]

Wahhhh... suke la Zahra dapat pony dia tu
..soam YN kene kd tukang masak...

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Comellll beg tu. Nasib takdak anak girl, kalau tak terjebak beli gak haha. Nanti suh shehan buat pony masak lemak utk aben kat NZ hehehe.

mas saari berkata... [Reply to comment]

Comel, mesti Zahra suka!

IQ = Izyan Balqis berkata... [Reply to comment]

comel sangat little pony tu,

kak she jadi chef, fuyoooo..hehe

EmmAs berkata... [Reply to comment]

nak beli jugak tp xdek IG..FB ada x?

EmmAs berkata... [Reply to comment]

nak beli jugak..tp xdek IG ..FB ada x?

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

Dulu fiza ingat YB tu Yang Berhormat jugak.hahaha. Pony tu comeyy

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI