Tempah kad perniagaan dan sticker dengan..

Cantik kan ? Haaa.. .tengok la sapa jurugambar dia ! 

Puashati ! Aku nak simple jer..Tak nak berat berat punya design. Mungkin faktor umur rasanya ? Hahahhaa.. Terima je la hakikat.. Aku sendiri pun dah berblog hampir 10 tahun. Tak sangka selama ni.. Dah nak bosan pon ada tapi sebab minat dan hanya ini je cara aku boleh meluahkan pendapat dan ada yang baca , maka aku teruskan aja.. heeee.. 
Oh ya.. pasal kad ni.. Aku tempah dengan Saidila Abdul Rahman sebenarnya. Dia yang uruskan segalanya. Dengan sapa dia tempah ? Yang itu korang kena masuk baca blog dia sendiri la.. Dia dah cerita dengan lengkap kat situ.. 
Murah ke ? Ok je bagi aku. Tak la mahal mana pun.. Tapi bergantung pada design dan kualiti gak la kan.. Nak gempak tapi murah terlampau pon , tak leh gak.. kan kan ? Haaa.. Selain kad , ada sticker ,logo dan macam macam lagi. 
Nak tau lebih lanjut , sila baca di entri Tempah Logo & Sticker Murah .

2 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009