Berbaloi langgan CELCOM First Platinum Plus + iFlix !

Tak sampai sebulan lagi langganan Celcom aku. Dulu aku amik pakej First Platinum (60GB) tapi selepas ada pakej baru ni , terus aku bertukar! Giler kauuu..100GB + 100GB video walla... leh tengok Youtube puas-puas ! Pastu yang menariknya , ada Iflix ! Haaa... Sebulan pertama free pastu bulanan baru RM10 !  Pergh... dulu aku tak tau tapi selepas tertengok ari tu... aku terus jadi giler IFlix ! Tak tengok dah Astro ! Hahahaha.. 
Menariknya dalam Iflix ni ialah drama bersirinya yang macam macam ada ! Yang bagusnya.. banyak dah bersifat koleksi. Maksud aku , tak perlu tunggu tiap minggu dah.. boleh layan sampai abis siri tu ! Yer.. memang lama punya tapi yang penting , kualiti cantik dan sound pon best ! Ada drama omputeh , Korea, Melayu dan banyak lagi.. Dan siap sarikata gituuu ! 
Subscribe setahun terus ! Murah jer... 




Best citer ni ! Hehehehe... Berbaloi la amik 100GB. Kalau dulu , 60GB sekejap je abis.. Sekarang ? Berpuluh puluh lagi GB bakinya. Buat Go Live Facebook dan Instagram pon best ! Hahahaha..
Kalau nak cuba Iflix , boleh download apps atau sila ke www.iflix.com . Malas dah tengok tv. Banyak iklan jer..

2 ulasan:

  1. Fuhhh memang berbaloi 100gb tu, puas tengok macam² movie.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI