Kepenatan terlampau...

Aku perlukan rehat.. rehat yang secukupnya. Mata pon berair dah. Tanda mata terlalu banyak tengok skrin. Hurmm... Banyak job masuk. Rezeki... tapi jangan tamak. Amik yang termampu jer. Yang lain , berikan pada yang layak.. Eheee...
Ok.. nak rehat 2 hari... Sabtu Ahad ni , tak da event.. Minggu depan lak. Ikutkan ada tapi rasanya nak rehat je.. Pasni kena travel lagi. Banyak trip dalam negara dan ada satu ke luar negara.

Sementara 'masih laku' , berikan yang terbaik. kan kan ?

4 ulasan:

  1. Tahniah Ben.. kerja kerja jugak, kesihatan perlu diutamakan

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..tahniah abg ben..rezeki tak pernah salah orang..take care

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah murah rezeki, tapi kesihatan kena jaga jugak tau.

    BalasPadam
  4. Teruskan perjuangan mu Aben !!! Moga sihat selalu...Aamiin

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI