Sabtu, 7 Oktober 2017

Satu lagi penghormatan buat aku , sebagai blogger !

Impian jadi kenyataan ? 9 tahun bergelar blogger.. aku kecapi pelbagai 'keindahan' yang tak disangkakan sama sekali. Berbaloi dengan pengorbanan ? Boleh dikatakan begitu la gak.. hehehe.. Sapa sangka kan ?
Apakah yang aku kecapi ? Bagi yang dah follow lama , dia mungkin tau la apa.. tapi yang baru jer.. ni aku kongsikan yer.. Ni cuma antaranya yer... banyak dah aku tak ingat ! Tapi memang best la ! Aku tak sangka blogger picisan cam aku ni berpeluang dijemput oleh syarikat syarika ternama.. yang aku idamkan sangat ketika awal awal berblog ! 



Dan wow ! Japan Airlines tuuu ! Bukan tempatan yer. Antarabangsa ! Mungkin ada yang kata aku tak layak.. tapi ada aku kisah ??? Kalau dah dipanggil tu , kira layak la kan ? Hahahaha.. Semua ni rezeki ye ! Rezeki !
Dan .. satu lagi jemputan tapi terpaksa aku tolak..
Alhamdulillah.. semua ni penguat semangat aku untuk terus menulis di dalam dunia blog walaupun ada yang kata blog makin kurang dapat sambutan tapi bagi aku , blog ni tak semua orang mampu tulis berbanding milik Facebook dan Instagram.. budak sekolah pun leh dapat ratusan ribu follower... tayang muka sambil jelir lidah dah dapat ribuan likes ! Kualiti ke ?

13 komen :

Nisha berkata... [Reply to comment]

wah bestnyaaaa :D Alhamdulillah, tahniah ~!
Betul2 . Sekarang sekejap je boleh jadi femes. huhu

Juls Julie80 berkata... [Reply to comment]

tayang muka sambil jelir lidah dah dapat ribuan likes ! Kualiti ke ? <<--- hahha...part ni kelakar..tp mmg betul..

aritu skodeng insta sorang budak sekolah menengah...rasa baru dlm form 2-3 gitu kot.. xde jual produk ape pun...ade gmbr selfie2..tunjuk jam..pastu ade gambar awek dia..tp terkedu tgk followers dia 20k..

*pitammmmmmmmmmmm*

kite follower IG x sampai 300 kot...HAHAHHAH

JAMIL HASHIM berkata... [Reply to comment]

Tahniah abg

Leyla Nurjatiey berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..LN tumpang gembira dengan abg ben..rezeki memang tak salah tempat..teringin nak jadi mcm abg ben..insyaAllah satu hari nanti..

eazaq .... berkata... [Reply to comment]

tahniah.

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

Allhamdulillah... tahniah BA... Usaha BA selama ni berbaloi dengan rezeki yang dikurniakanNya..... semoga BA terus maju jaya dipersada antarabangsa...

timm bill berkata... [Reply to comment]

good luck abg ben!

Nurul Nadiah berkata... [Reply to comment]

gud luck abg ben..

Anisa Anuar berkata... [Reply to comment]

wahhh bestnya...tahniahhh...nnt share la journey ke sana

Lynda Che Lah berkata... [Reply to comment]

yang penting kualiti. All da best ben!

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah dan tahniah buat bro Ben Ashaari...

mas saari berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, tumpang bangga dengan rezeki Aben.

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. tahniah. 😁 Man jadda wa jadda...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI