Sapa nak bercuti di FELDA RESIDENCE HOT SPRINGS HOTEL & SPA . 3 hari 2 malam !

2 pemenang bertuah.. akan dipilih untuk bersama aku di Felda Residence Hot Springs Hotel & Spa selama 3 hari 2 malam pada bulan November ni nanti ! Haaaa.. best ke hotel ni ? Hehee.. secara jujurnya , aku pun tak pernah gi tapi mengikut kata kawan aku yang pernah sampai sini , best giler ! Katanya laaa.. tengok dalam gambar pon cun jer nampak ! 


Camana nak menang hadiah yang ditawarkan ni ? Mula mula sekali kena beli produk ILHAM PINTAR RESOURCES. Ada 3 pilihan dan semuanya memang bagus bagus. Ada I-Power , I-Charge dan kopi Gaba Cafe. 
Gaba Cafe - Aku jatuh cinta dengan kopi ni !

I-Charge - alat penjimatan petrol yang ternyata berbaloi ! 

I-Power - alat penjimatan elektrik di rumah. 
Yaaa.. beli salah satu jer sekarang dan korang berpeluang menang hadiah penginapan 3 hari 2 malam di FELDA RESIDENCE HOT SPRINGS HOTEL & SPA bersama Ben Ashaari untuk 2 pemenang bertuah dan pelbagai hadiah misteri lagi.  Bagaimana caranya ? Mudah jer pon... :
  • LIKE Facebook ILHAM PINTAR RESOURCES
  • REPOST mana mana posting berkenaan Gaba Cafe
Tulis caption yang menarik kemudian sila guna 2 hastag berikut
#ilhampintar
#iPintar
Nak beli atau nak tau lagi mengenai produk , boleh je hubungi 0172182999 / 012-4338082. Tarikh tutup , 15hb November 2017. 

4 ulasan:

  1. wah..bestnya dpt hadiah penginapan..boleh rest kan minda..

    BalasPadam
  2. Wah menarik yer. Nak masuk la contest ni, mana tau rezeki =)

    BalasPadam
  3. Best dan sesuai utk anak2.sbb ade 2 tempat utk mandi. Harga pun berpatutan

    BalasPadam
  4. Best nya hadiah dia...!! Nak join laa
    Mana lah tau menang! Kannnn

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI