Selasa, 14 Februari 2017

Minyak Wangi dari IZREEN AZMINDA !

 

Sedap bau dia. Aku test pakai gi gym.. Bermula workout hingga abis , bau dia masih ada walhal badan berpeluh tak hengat punya ! Yang aku pakai ni  , orang laki pun leh pakai.  Hehehe.. Bau Vanillah gitu.. Ok gak bau dia.

Menariknya , harga perfume ni mampu bayar walaupun nampak mahal !  Dan yang bagusnya tentang perfume ni ialah size yang dibuat mampu diusung ke sana sini tanpa rasa beban ! Heehehe.. 15ML jer ! Kecik tapi menarik !

image

image

Perfume ni dikatakan tahan sehingga 12 jam lamanya. Boleh dibawa solat dan botolnya cukup menarik ! Botol twist pertama di Malaysia ! Tak perlu risau penutup hilang gituu.. hee..

Macam aku kata tadi.. sekarang ni orang giler gi travel. Dengan size gini , mudahlah perfume IZREEN AZMINDA ni ikut korang ke mana saja tanpa rasa bersalah ! Heeehee..

Ok.. ada berapa jenis bau ?

image

  • LUSTY GOLD
    (Best Seller)
    - Wangian mewah yg esklusif, penuh karisma, bau ekstrak bunga-bungaan dan sangat elegan bagi si pemakai.
  • CRAVERS PINK (2nd Best Seller)
    - Wangian mewah yg dipenuhi ekstrak bunga-bungan dan menaikkan aura manis si pemakai
  • CRUSH RED
    -Wangian mewah yg menarik dengan ekstrak wangian manis yg kuat. Sesuai utk si pemakai yg berkeyakinan, optimistik dan berani
  • MELTY BLUE
    -Wangian urban yg segar. Bebas dipakai oleh lelaki mahupun wanita. Wangian yg segar dan urban sesuai utk si pemakai yg optimistik, agresif dan gemar bersukan.

image

image

Maklumat lengkap jika berminat nak beli :

Harga cuma RM39.90 sebotol .

Caj penghantaran :
SEMENANJUNG
1-5 botol = RM 7.30
6-10 botol = RM10.30

SABAH / SARAWAK
1-5 botol = RM11.00
6-10 botol = RM15.00

BERMINAT?

SILA BUAT PEMBAYARAN KEPADA :

ARMADA PALACE EMPIRE
CIMB BANK
8602717641

Oh yaa.. khas untuk pembaca blog BENASHAARI.COM , ada diskaun menanti korang ! Sila gunakan kod BENBLOG.

Beli 2 , RM70 – free shipping

Boleh beli di www.lurvemebyizreenazminda.com dan guna kupon kod yang aku bagi diatas tadi utk dpt diskaun RM10 dan percume penghantaran.

Dan mereka yang berminat nak jadi agen atau stokis , sila whatsapp ke 010 400 9003.

Selamat mewangikan diri !

Qhaliff menangis adiknya , Zahra diambil orang !

 

Kejadian berlaku di depan mata aku.. Berani budak tu ! Qhaliff cuba merebutnya kembali tapi gagal. Budak tu nampak lebih garang dari Qhaliff ! Tak terkata kata dia bila budak tu menolak Zahra ke hulu ke hilir.

Tapi Qhaliff tak biarkan je gitu saja ! Dia ikut jer sambil berbual dengan budak tu. Petah berkata kata dia. Qhaliff mati kutu. Budak bawak Zahra makin jauh. Qhaliff memandang aku.

“ Dik , tak nak jauh jauh. “. Budak tu tengok aku ,Aku tunjuk otot di lengan. Terus budak tu lepaskan Zahra ! Hahaha.. Ok , part tu aku tipu la. takkan la kot kan ? Hahaha..

Qhaliff gembira. Terus tak lepaskann adik dia. Haaa.. sayang gak dia kat Zahra. Kalau tak , asik berebut barang jer !

image

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI