Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 24 Februari 2017

Sapa nak IPhone 7 ? Meh sini mehh…

 

image

Mudah sangat.. Join contest ni jer ! Ikut je arahan seperti yang aku suruh. InshaAllah , hadiah boleh jadi milik korang atau milik aku ! Aku join , aci tak ???? Hee.. gurau jer..

Ok… Caranya , mudah jer. Syarat Penyertaan:

  1. Tajuk artikel  : Kenapa aku pilih TYZARA  ?
  2. Sila letak banner / poster ke dalam entri anda. Wajib ada yer ! dan tajuk Kenapa aku pilih TYZARA  dibawahnya.
    • image
  3. Utk blogger yg nak join sila type "Tyzara Contest" dan hantar whatsapp ke 019-2944799
  4. Kemudian sila buat karangan ringkas dan wajib ada point berikut:-
    • Kenapa aku pilih Tyzara..
    • Apa itu Tyzara? 
    • Tyzara adalah jenama bagi Shampoo Rawat Rambut yg lebih dikenali sebagai shampoo soya.
    • Info penting yg lain boleh di dapati di sini:-
    • Gunakan keyword di bawah. Wajib ada ! :
      • i. Shampoo soya.
      • ii.Cara rawat rambut gugur
      • iii. Rambut gugur lepas bersalin
      • iv. Rambut rosak/Bercabang
      • v. Gatal kulit kepala dan kelemumur
  5. Share entry di Facebook dengan menggunakan hastag: #ShampooTyzara , #ShampooSoya, #RawatRambutGugur
  6. Dapatkan SHARE sebanyak yang mungkin.
  7. Kemudian , sila tinggalkan link entri anda di ruangan komen ini ! Pastikan tinggal yer ! Tak tinggal.. hurmmm.. payah laaa nak curik trafik ! Heehehehe..
  8. Tarikh tutup ialah 23hb Mac 2017. Pemenang dijangka akan diumumkan awal April 2017.
  9. Pada hari terakhir peraduan iaitu pada 23th Mac 2017 Screenshot SHARE  dan link FB anda tersebut ke 019-5767697. Mereka yang cuba menipu, automatik terbatal.

  10. Keputusan hakim adalah muktamad. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.

Hadiah-hadiah yg menanti korang ialah :-

Kategori Artikel Terbaik

Tempat Pertama : Iphone + Produk Tyzara

Tempat Kedua : RM500 + Tyzara

Tempat Ketiga : RM300 + Tyzara

Kategori SHARE Terbanyak:

Wang tunai RM500 + Tyzara

 

Tunggu apa lagi ???? Cepat la buat ! Jangan buang masa lagi.. Iphone 7 tuuuu !

Aku botakkan Aariz pulak !

 

Heehehe.. bermakna , akulah lelaki paling kacak dalam rumah aku ini selepas berjaya botakkan kepala Aariz ! Heeee…

image

Ni gambar semalam sebelum aku botakkan licin kepala dia ! Kenapa aku botakkan ? Sebab rambut dia naik tak beberapa cantik. Huhuh.. Kesilapan ketika aku botakkan pala dia masa lahir dulu. Tak kemas  sangat aku mesin sebab kelam kabut !

Nasib baik masa aku botakkan kepala dia ni , dia tak banyak karenah. Diam jer.. layankan aja mesin tu.. Huhuh.. Dan bila dah botak , baru nampak di kulit kepala dia ada problem ! Berkuping gituu.. Siann dia..  Nasib baik aku botakkan.. kalau tak ??? Tak sedar la sampai dia kawin ! Huhhh..

Hehehe.. Qhaliff lak aku nak botakkan ! Dia dok perasan dia hensem sangat dari daddy dia ! Tunggu la dia tidur nyenyak nanti.. Aku kerjakan rambut dia !

image

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI