Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 25 Februari 2017

Anda blogger ? Nak IPhone 7 atau wang tunai ??


Heehehhee.. Ada satu contest yang sedang berlangsung di blog aku. Giler senang punya contest ar ! Sebagai blogger , korang kena kreatif kan ? Takkan nak jadi blogger copy paste atau sekadar keyboard warrior je kan ? Sesekali try la cuba nasib. Mana tauuuu.. cam aku pernah la gak menang hadiah cam handphone dan juga tablet.
Contest anjuran TYZARA ni akan berlangsung selama sebulan. Hadiah utama ialah Iphone 7 ! Ada yang kata nak cash ! Adeh.. Apa laaa.. Kalau menang , jual la hp tuuu ! Dapat la cash ! Adehh.. kan kan ?
Tak paham cara atau peraturan dia ? Mudah jer.. Korang ikut je langkah yang diberikan. Ada banner.. pastu letak tajuk.. backlinkkan ke entri pertandingan.. pastu sms ke penganjur.. bagitau nak join ! Haa.. pastu buat la entri ! Part entri ni , kena kreatif ! Jawapan mengenai Tyzara boleh dapat di point yang ada telegram iaitu di www.telegram.me/shampoosoya .  Haaa.. Nak lagi syiok.. selfie la ngan produk ! Oh yaa.. produk tak wajib kena beli tauuuu.. nak beli lagi bagus.. kot kot rambut bermasalah.. hehee.. leh buat review lagi gempak kan ?
Ok..tu je tips untuk kali ni ! Kalau korang tak join, aku join ! Gilerrrr tak nak Iphone 7 ! Menang leh jual tuuuu.. hahahaha..
Amacam ? Nak join ? Klik Sapa nak IPhone 7 ? Meh sini mehh !
image
2 kategori hadiah untuk korang.. Artikal dan share terbanyak !

Bengang abis dengan Zahra !

 

image

Buah hati aku. Walaupun setiap malam aku confirm akan bergaduh dengan dia , dia ni laa yang akan aku rindu bila aku gi mana mana .. Bak kata orang yang mengenali aku dan Zahra , bila tengok Zahra jer.. diorang akan kata dia ni klon aku versi perempuan ! Muka tarak senyum punya tapi bila senyum , confirm cair ! Huhu..

Nak dijadikan cerita.. semalam.. dari jam 1 pagi – 5 pagi , aku gagal untuk tidur lena ! Zahra mintak susu untuk kali ke 4 ! Aku tak nak bagi. Aku suruh dia tidur. Dia tak nak. Aku tidur jer ! Biarkan dia. Dan dia , setiap minit akan kacau aku dan mintak susu ! Geram betul laaa!

Sehingga jam 5 pagi.. akhirnya aku mengalah. Aku buat jugak kat dia selepas dia kena marah ngan aku. Dia ketuk muka aku ngan botol susu ! Sapa tak marah woiiii ! Ko tengah tidur dok mimpi bercandaran di pasiran pantai ngan awek  hijabista ! Haaaa…

Bagi susu.. dia tidur ! Bila dia tidur , aku kesian tengok dia. Tidur dengan air mata bercucuran.. Haih.. Kejam tul aku ! Tapi kalau kasi , lagi kejam ! Zahra ni , kalau dia nak .. dia mintak sampai dapat ! Entah perangai sapa laaa dia ikut… ( aku la tu ).

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI