Sabtu, 4 Mac 2017

Blogger jer dapat iPhone 7 ? Mana aci !!

 

Hee.. pertandingan yang dikhaskan untuk blogger jer ni.. Hadiah utamanya ialah iPhone 7 ! Ada dua kategori gitu.. memang senang sangat laa ! Satu artikal terbaik dan share terbanyak ! Haaa… ok la kan ?

Payah sangat ada yang kata.. Syarat tak terang lagi katanya.. Adehh , ye ker ??? Meh aku kasi contoh blogger yang dah buat.. diorang ok je .. Haa !

image_thumb3

Antara blogger blogger yang dah buat entri.. dan korang leh dapatkan idea ialah di :

Haaa.. senang je kan ? Nak tau lebih lanjut pasal contest ni , boleh baca entri aku di Sapa nak IPhone 7 ? Meh sini mehh… !!! Cepat joinnnn…

Gym atau homework? Mana lagi penting?

Jam dah menunjukkan kul 10.Aku plan nak gi gym.. Qhaliff datang dgn 'homeworknya'. Teringat satu dokumentari yg aku tonton di Astro baru baru ni yg bertajuk 'Where To Invade Now?', kalau tak salah aku.. Yg mana di negara Ireland.. negara yang mana taraf pendidikannya adalah yg terbaik di dunia.. Tidak galakkan memberi kerja rumah pada murid muridnya! Wowwww.. Terkedu aku. Patutlah.. Menarik giler dokumentari tu..

Tapi nak buat camana kan? Mungkin cara kita berbeza.. Nak tak nak, kena teruskan amalan tradisi ni.. Huhu..

Gym.. Terpaksa hold jap.. Dah berhari aku ponteng.. Aku kena gi gym utk bersenam. Di rumah, payah.. Anak anak sibuk ikut sekali dan risau aku terleka yg mana boleh mendatangkan kecederaan pada mereka.

Settlekan homework Qhaliff..baru gi gym. Petang kang ada food review lak kat Bangi.. Hurmm..


Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI