Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 14 April 2017

Fate And Furious 8 !


Alhamdulillah.. dapat gak tonton F8 ! Ternyata penantian sangat sangat berbaloi. Ramai bagi pujian kali ni... termasuk aku ! Dari awal hingga akhir , penuh dengan aksi dan banyak babak di luar jangkaan. Fuh , rasa macam nak gi tengok sekali lagi jer.. 
Entah kenapa , aku teruja dengan si Jason dalam ni..Berbeza dengan watak serius dia sebelum ni , untuk kali ni dia lebih santai dan melucukan.. Hehehe.. Apakah penjara telah mengubah dia ? Hahahha.. tapi aku berpuashati la dengan watak dia..
Si Dom.. dah jadi macam Jason dalam F7.. serius sangat sangat ! Apakah yang menyebabkan dia jadi gitu ? Tepat jangkaan aku.. Hanya 'keluarga' saja boleh buat dia jadi lembut.. persoalannya , siapa ? Waahhh.. yang ni buat penonton tak senang duduk. 
Keseluruhan... bagi aku F8 sangat berbaloi ditonton walaupun korang amik show midnite ! Hehehehe.. Sila sila... gi la ! Sapa yang tak follow dari awal , sila tonton dari awal baru tengok yang ni... Kalau tak , memang tak paham.. heeee..
9.5/10 , aku kasi.. 

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI