Filem filem menarik sepanjang 2018 menanti anda di TGV !

Kaki wayang ? Nak jadual ? Heee... Atau nak set filem filem kegemaran anda ? Takpe.. Abam Ben leh tolomg kasi jadual.. sepanjang tahun 2018 ni ! Jangan sedih sedih ye. Kalau tak mampu nak bayar, pon tak pe.. Abam Ben leh belanja. Nak dating ke ? Hahahaha.. Gurau jer.. 

Ok.. jom tengok tentative dari TGV ni.. Untuk 3 bulan pertama.... Hurm.. aku kasi sepanjang tahun je la yer ? Senang nak set bila kita leh dating bersama sama .. auwwww !


Haaa.. filem mana korang minat ? Jangan lupa ajak aku sekali eh... leh tengok berjemaah. Hahaha.. kena lak ada yang belanja pop corn ! Fuh.. memang syiok aarrrr... Heeee... Gurau jer. Abam kan suka gurau gurau gituu..


4 ulasan:

  1. tahun ni tak jejak lagi ke panggung walaupun maze runner dah keluar. Tengah tunggu deadpool dengan venom keluar ni

    BalasPadam
  2. Saya memang kaki wayang tapi sejak harga tiket makin mahal ni dah tak jarang tengok wayang. Huhuhuuu!

    BalasPadam
  3. nak tengok maza runner, tak dapat2 lagi ni..huhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.