Best rupanya t-shirt fitness dari NF Fitness - BEN ASHAARI

Isnin, 16 April 2018

Best rupanya t-shirt fitness dari NF Fitness

Ketika aku tengok di Instagram NF Fitness , aku rasa t-shirt ni mesti sama je macam baju baju aku yang lain.  Maka aku tak amik kisah sangat la pasal t-shirt ni. Aku ada banyak t-shirt sukan yang tak dipakai di dalam almari baju aku. Tak tau nak letak mana. Nak ditambah beli baru lagi ? Hurm.. membebel orang rumah.

Tapi segalanya berubah bila tokeynya datang berjumpa dengan aku. Hehehhe... Dibuka beg dan bagi aku try satu satu. Aku pakai dan.. Wowww ! Terus rasa macam nak gi gym masa tu gak ! Hahahaha.. Aku sendiri tak sangka badan aku macam tu dah rupanya.. heeee.. ingat boroi lagi ! 





Buat baju raya ni best ! Bila gi beraya kena beringat.. jangan makan banyak ! Hahahaa.. Kain dia ? Sedap. Lembut dan sejuk je ni. Aku berphotoshoot tengah panas ni tapi tak berpeluh sebab kain dia yang best ! Kalau tak, biasanya dah menitis dah ni. 

Harganya ? RM50 termasuk pos. Ada banyak rekaan dan warna. Boleh check di Instagram NF Fitness.

2 ulasan:

  1. haah.Nampak pun,dah tau kain jenis selesa di pakai. Kualiti kain yang digunakan tu

    BalasPadam
  2. Smart lah, harga pun berpatutan!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.