Malas dah beli perfume berjenama antarabangsa dan mahal harganya tapi.. - BEN ASHAARI

Malas dah beli perfume berjenama antarabangsa dan mahal harganya tapi..

Tak ingat bila last aku beli tapi itulah yang terakhir aku beli ! Tak tau kenapa... masa test di kedai , rasanya fuhhh ! Tapi bila dah beli... pakai.. tak de yang tegur pun...

" Sedapnya bauuuu.. " .

Atau paling tidak pun berpusing kepala tengok kita dek sebab kerana haruman yang mahal tu ! Nah , sekarang aku malas dah. Cari yang ada bau je dah ok. Aku tak larat nak beli yang mahal tapi bau sampah lagi kuat dari bau kewangian dia ! Faham tak maksud aku ?

Ok.. aku beli Adidas. Harga pon tersangat mampu beli. Tak pe laaa... aku memahami perasaan suri rumah ni. Nasib baik la aku punya income, jenis pagi makan tengahari ,





Ok ke baunya ? Huhuh.. Diorang tanya gitu. Jawapan aku... Bau dia sedap gak la.. Cuma ketahanan bauan tu aku tak test lagii.. huhu.. Harga pun murah jer. Tak sampai RM50 pon. Asalkan ada bau , dah ! Takda la nak segan bila berdiri sebelah awek cun. Eh ?? Hhahaha...

6 ulasan:

  1. Botol dia cantiklah.. ;) Harga pun mampu milik.

    BalasPadam
  2. Adidas for women antara koleksi perfume eiza. Yang warna hijau epal tu. Suka dengan baunya.

    BalasPadam
  3. Wahhh menarik ni, boleh beli kat husband.

    BalasPadam
  4. wahh koleksi ni..boleh buat hadiah hari bapak nnt

    BalasPadam
  5. Saya jual perfume abang ben, InshaAllah berbaloi..jom singgah ig @nu.shoppu

    BalasPadam
  6. Banyak dh pilihan perfume sekarang. Tak payah dh bazir duit ratusan RM semata-mata nk wangi :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.