Nak berniaga tapi tak tau cara nak memasarkan perniagaan anda ? Dapatkan buku Zero Kos Marketing sekarang !

Ramai dah aku jumpa mereka yang berminat nak berniaga di zaman ni lebih lebih lagi melalui internet atau secara online. Tapi masih ramai tak tau nak memasarkan produk produk jualan mereka atau masih guna cara old school. Sebenarnya ada banyak cara untuk menambah ilmu pemasaran ni. Kena rajin je mencari. Kalau malas , memang akan duduk di takuk tu je la jawabnya. Tak ke mana mana ! Kan ? 

Ok... ni nak cerita sedikit. Korang kenal Dr.Azizan Osman ? Haaa.. Mentor Usahawan yang cukup terkenal media sosial dan dia dah cukup gah dah. Gah kenapa ? Gah dengan ilmu pemasaran yang telah membantu ramai usahawan dari zero ke hero ! Hah !!! 

Dan buat yang tak tau... baru baru ni , Dr.Azizan Osman telah pun melancarkan sebuah buku yang bertajuk Zero Kos Marketing di seminar Zero Kos Marketing bertempat di IDCC, Shah Alam. Buku ni berkongsi rahsia serta tips tips bagaimana nak menguasai pemasaran di media sosial..

Aku tak sempat nak ke IDCC tapi mengikutinya secara live di Facebook dan ternyata ramai yang dahagakan ilmu serta semangat kejayaan hadir ke seminar Zero Kos Marketing yang dikendalikan oleh Mentor Usahawan No 1 di Asia ni. 


" Tahukah anda, setiap hari seorang manusia secara purata akan melihat 300 jenama sepanjang tempoh satu hari. Bagaimana anda nak pastikan jenama anda antara jenama yang mereka lihat, ingat dan terpikat? "

Berapa kos yang anda perlukan untuk marketing supaya target pelanggan nampak, ingat, terpikat, suka dan tergila-gila kan produk anda?  "

Ok.. antara topik topik menarik di dalam buku yang berharga RM39.90 ini ialah : 
  • Why You Need To Do Marketing In The First Place?
  • Bagaimana Untuk Berjaya Di Facebook
  • Gunakan Media Sosial Untuk Jana Leads
  • Di Mana Lubuk Duit Sebenarnya?
  • 5 Teknik Utama Online & Pemasaran Zero Kos
Tertarik tak dengan tajuk-tajuk yang terkandung di dalam buku ni ? Heeee.. Kalau korang dahagakan ilmu , nah... ni antara buku yang sesuai untuk dibaca serta praktikannya ! 


Persoalan persoalan yang senantiasa ada di benak usahawan usahawan kecil yang ingin berjaya tapi tak tau caranya.. dan Dr.Azizan berkongsi semuanya di dalam buku Zero Kos Marketing yang ditulisnya sendiri berdasarkan pengalaman serta pengetahuannya selama ini. 

Ramai dah terbukti berjaya dalam perniagaan mereka bila mereka ikut betul betul cara dan tips yang diajarkan oleh Dr.Azizan.  Yang penting , usaha , doa dan tawakal. Jangan sekadar duduk dan berharap jer.. kan ? 

Berminat nak beli buku ni ? Boleh layari laman web di http://kuasaizerokosmarketing.com.

Atau jika nak dapatkan secara percuma , mudah jer. Ikutilah langkah langkah di bawah ni... Pastikan ikut betul betul tau ! Tak betul , payah laaa nak dapat buku ni. Haaa..

1 : Klik link contest  ZERO KOS MARKETING ini.
2. Ikut arahan di bawah ni seterusnya.

  • Like FB Page Azizan Osman
  • Tuliskan SLOGAN anda “ Saya Nak Buku Zero Kos Marketing kerana...(tidak kurang dari 20 perkataan) di ruangan komen posting ini. 
  • Tag kawan-kawan anda dan minta mereka Likes slogan anda di ruangan komen di bawah.
  • Akhir sekali, Share posting ini.
  • Slogan terbaik dengan Likes, komen dan share terbanyak akan dipilih sebagai pemenang.
  • Hanya untuk 50 pemenang sahaja.
  • Kontest tamat pada 13 Mei 2018 12.00 tengah malam.





Amacam ? Mudah jer ? Tapi jika tak nak join.. tak pe jer. Boleh beli je terus buku ni secara online di http://kuasaizerokosmarketing.com. Untuk keterangan atau info lanjut , boleh ke :

Dr Azizan Osman Official Page : http://azizanosman.com/onlineshop/

24 ulasan:

  1. nk try join la contest tu..

    BalasPadam
  2. Bagus ni... !! Nak berniaga apa pun sekurangnya kena ada ilmu.

    BalasPadam
  3. ada panduan berniaga baru lah mudah yer.Kalau tak.. payah juga..asyik duk ikot orang jer.

    BalasPadam
  4. kalau dr dr azizan mesti best

    -dya mohamad-

    BalasPadam
  5. Mudah sekarang mcm2 kaedah dsediakan untuk dptkan ilmu meniaga.. mahu dengan tidak jew..

    BalasPadam
  6. Wahh.. peluang ni untuk belajar.

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah.. pernah hadir beberapa seminar Dr Azizan. Memang bagus n boleh menaikkan semangat utk berniaga..

    BalasPadam
  8. Good sharing.. kena dptkan buku ni

    BalasPadam
  9. nak jugak buku ni. ada 2 koleksi dan CD Dr Azizan ni, ni harap ada rezeki nak kumpul buku yang terbaru ni

    BalasPadam
  10. Good info utk orang yg berminat nak berniaga ni...

    BalasPadam
  11. banyak platform ilmu dah sekarang... bagus2

    BalasPadam
  12. Dulu pernah sekali join seminar AO, dah ada buku kot leh membantu gak kan...

    BalasPadam
  13. Harganya pun tak mahal sangat, berbaloi beli!

    BalasPadam
  14. Wahh nak juga panduan Dr Dr. Azizan ni... Mesti bnyk perking sign menarikk

    BalasPadam
  15. Bagus ni, nampak kandungannya berorientasikan pembeli. Maksudnya fokus bukan peniaga jer dapat benefit tapi pembeli jugak..

    BalasPadam
  16. Bagus buku ni.Dah habis baca nanti boleh bagi eiza pinjam buku Ben.

    BalasPadam
  17. Mesti byk info cambest dlm ni

    BalasPadam
  18. menarik nii . ramai peniaga perlu dapatkan segera.

    BalasPadam
  19. Bagusnya buku ni...mesti ada banyak info..

    BalasPadam
  20. Adik pernah pergi kelas Dr Azizan Osman. Start awal pagi sampai ke tengah malam...best tak mengantuk pun...ni dapat buku dia pun dah bagus sangat ni

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.