' Keriangan Aidilfitri' di IPC Shopping Centre ternyata meriangkan !

Mencari kelainan ketika membeli belah bersama keluarga ? Maksud aku... kalau datang ke shopping mall , tak semestinya untuk shopping je ! Haaaa... Kalau shopping jer , mesti mak kakak jer gembira kan ? Anak anak camana lak ? Mesti BOSANNNNnyaaa ! Kan kan ?

Jom ke IPC Shopping Centre ! Nah... aku dah gi dan tersenyum jer kat sana. Jangan risau di sana. Walaupun kita berpuasa , tempat untuk kita berhenti berehat ada banyak. Dan yang penting ialah anak anak gembira punyalah ! Er , selain isteri kita gembira. Hahahaha.. 

Ok.. Meh aku kasi tahu kenapa.. Khas untuk isteri dulu yer. Kalau korang membeli barangan dengan single resit di mana belian melebihi RM200 , korang akan dapat voucher IPC Raya Shopping bernilai RM10 ! Amacam ? Menarik ? 

Dan.. dannn... jika belian melebihi RM600 , korang akan dapat IPC backpack dan voucher RM10. Ok, ni best part yer. Korang boleh hantarkan penyertaan untuk menangi iPhone X dan voucher IPC Raya  bernilai RM1000 , dengan setiap belian minimun RM200 ! Best kan ? Hehehe.. takda la shopping 'kosong ' gitu jer.. kan kan ? 

Ok... kita tengok apa ada kat IPC Shopping Centre sempena Keriangan Aidilfitri ni. Heheheeh.. Pastinya korang takkan bosan di sini. Tidak seperti shopping mall yang lain aku pergi. Fokus untuk shopping jer. Huhuh.. Penat ! 


  


Ada tempat berehat untuk orang cam aku ni. Hahahaah... Legaa wooo ! Tak perlu duduk kat lantai atau gi cari surau untuk berehat. Memang banyak tempat istirehat kat IPC Shopping Centre ni. Dan paling best ialah ketika ni mereka ada letakkan permainan tradisional di tempat tempat tertentu. Kena berjalan cari ! Hahahaa..

Best ! Ada pelbagai aktiviti yang tidak membosankan anak anak dan juga ibu bapa.









Amacam ? Menarik kan ? Hehehehe... Aku kata dah. Selain dari tu ada juga persembahan persembahan khas untuk pengunjung IPC Shopping Centre. Boleh tengok di jadual bawah ni. 



Ok... untuk maklumat lanjut , boleh layari web IPC Shopping Centre.

15 ulasan:

  1. nampak menarik ...first time tahu ada shopping mall macam ni ....memang tak akan bosan

    BalasPadam
  2. besar sungguh congkak tu. nak try la pergi nt..

    BalasPadam
  3. Tk pernah lagi sampai sana sejak dah upgrade... Next time nak pi...

    BalasPadam
  4. Best part iphone x dan rm1000 tu..

    BalasPadam
  5. Belum pernah pi IPC. Bestnya!
    Macam² aktiviti ada. Anak² sure seronok, mama nya lagi seronok dapat shopping tanpa rushing. Hehe

    BalasPadam
  6. Menarik jugak macam ni kan.. Anak2 bolehla bergembira sementara mak2 bersoping sakan..

    BalasPadam
  7. syoknyerrrrr..bole menang iphone x yer.Btw,memang tak bosanlah anak anak bila mak datang shopping.Kita tengok pun,tak risau.

    BalasPadam
  8. Bagus ada temoat rehat..cam yanie dh 8bulan ni, jalan sket jew penat..hihi jadi mmg kena cari yg ada tempat leh duduk..

    BalasPadam
  9. Syok pulak tengok.. mak g shopping anak boleh bermain santai2

    BalasPadam
  10. Tak pernah tau pulak ada mcmni dekat ipc.. best ni!

    BalasPadam
  11. Eh geram betoi macam2 ada kat sini , nak kena pergi jugak nanti

    BalasPadam
  12. Wahhh menarik ni, banyak aktiviti. Mesti anak tak bosan sambil tunggu mak ayah shopping.

    BalasPadam
  13. wah menariknya.... mcm2 permainan tradisonal ada

    BalasPadam
  14. wah shopping 200 boleh sertai contest hadiah iphone..menarik..

    BalasPadam
  15. ya ampun.. ingatkan congkak kecik.. rupanya besau gedabak huhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.