Kalau aku rapat dengan lelaki , gaykah aku ?

Makin ramai lelaki pelik pelik sekarang ni. Bagus jugak la kerajaan Terengganu laksanakan hukuman sebat pada pasangan lesbian tu. Kasi teladan skit... Makin berani sekarang ni haa ! Secara terang terangan gitu. 

Di Instagram.. ada je lelaki lelaki mesej aku terutama bila aku post gambar di gym ! Adehhhh.. Nak lagi best bila bergambar bersama partner workout aku di gym. Perghh.. terus ingat aku ni gay weh ! Aduhaiii.... teruk la gini ! 

Makin berani bertanya aku adakah aku ni gay !! Arghhhh... 


Menakutkan dunia sekarang. Yang paling menakutkan ialah bila memikirkan nasib anak anak aku nanti. Mereka terdedah dengan dunia yang mana manusia di depan nampak suci tapi rupa rupanya... Hurmm.. 

Risau bila mereka bersekolah nanti. Mak bapak kena lebihkan masa untuk anak anak. Jangan leka dan lepas tangan gitu jer.. kan ? 

1 ulasan:

  1. Hadoiii dunia akhir zaman, memang ramai manusia pelik!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.