Bagi mereka yang ingin bercuti di Sapporo , Disember 2018 !

Travel Agen yang menguruskan percutian aku dan rakan rakan blogger #KBBA9 ke Osaka & Kyoto baru-baru ni , tampil sekali lagi dengan pakej percutian menarik musim sejuk di Jepun. Pastinya Sapporo menjadi tarikan utama selain dari Hokkaido. 

Ok.. J-Horizons menawarkan 2 pakej menarik. 3 hari 2 malam dan 5 hari 4 malam. Di bawah ni ada flyers untuk rujukan korang. Jika tak paham atau berminat nak amik pakej tu , jangan tanya aku.. hee.. Sila hubungi J-Horizon (M) Travel Sdn Bhd di 03-21610922 atau email ke tours@j-horizons.com.my.

Untuk pengetahuan , pakej trip J-Horizons ni bukan trip bajet bajet yer. Makan dan penginapan serta pengangkutan memang terbaik. Pasti akan puashati punya ! Nah , ni ada DISKAUN menarik ! Untuk pakej 3H2M , sebanyak RM198 seorang diberikan ! Manakala 5H4M pulak sebanyak RM396 seorang ! Fuh.. banyak gak tuu.. Diskaun tu boleh simpan gi Hadyai lak.. heee..


Ok.. kalau tak nak guna pakej dan nak pergi sendiri... atau ada agensi travel yang berminat nak menginap di hotel , Disember ni di Sapporo dan sekitar Hokkaido.. ini ada DISKAUN untuk korang. Huhuh.. Kalau gi ngan famili , mesti nak yang luas punya bilik kan ? Haaaa.. Nah di sini , ada jadual untuk rujukan korang yang ingin gi bercuti di Hokkaido nanti. Diskaun sehingga RM924 sebilik  untuk semalam ( 2 orang ) menanti korang ! Fuh , banyak jimat tuu..


Kalau tak paham , sila hubungi J-Horizon (M) Travel Sdn Bhd di 03-21610922. atau email ke tours@j-horizons.com.my .Terhad yer. Sapa cepat dia dapat ! 

2 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.