Oh Lazz Susu Kambing ku . Tempah pagi ni , petang atau malam sampailah di depan rumah kita !

Tiba-tiba teringatkan kenangan lalu... yang paling aku ingat ialah minum Lazz Cafe di pagi hari sambil mengadap pohonan pohonan yang menawan di depan mata. Macam layan novel cinta weh ! Hahaha.. Syadu jer.. Tapi panas di dalam walaupun cuaca sejuk. Nah... berbaloi bawak gi Jepun ketika tu. Heee..

Ketika tu , aku bawak sekotak terus. Sebab aku tau.. takkan nak minum sorang je kan ? Kawan kawan nak tengok je kee ??? Hahahaha...  Sedap ok ! 



Stok abis. Nak order , lambat sampai. Malas nak tunggu lama. Tapi terperasan satu posting di Instagram Lazz Susu Kambing baru baru ni ! Apa lagi aku haaa ! Order pagi , petang atau malam agen terhampir dengan kita akan hantar. Haaaa.. Giler mudah kau. Tak payah nak tunggu lama dah. Kan ? 


Jeng jeng jeng.. Agen yang cukup ramah dan mesra. Sebelum datang mereka akan mesej dulu dan hantar terus ke depan rumah kita. Berbaloi kau ! Takda caj tambahan ye. Tu yang menarik tuuu.. kan kan ? 

Aku beli untuk aku , anak anak dan jugak mak aku. Dia pun dah jadi pelanggan setia. Yer , aku tolong belikan untuk dia. Sebagai anak , jangan berkira la. Takkan nak amik duit kot ? Belikan laaa... kan kan ? Lagi pun dia kata sesuai dan sedap untuk dia. Suka minum ketika sarapan pagi. Alhamdulillah.


Dan aku... aku suka Lazz Cafe. Pekena pagi hari bersama biskut oats. Perghhh.. kenyang sampai ke petang. Pastu malam , lepas makan malam.. pekena secawan sebelum tidur ! Terasa sempurna hari selepas layan secawan. Hahaahaaa..

Manakala untuk Qhaliff dan Zahra, aku standby untuk persekolahan mereka nanti. Sarapan pagi bersama Lazz Susu Kambing PraCampuran Kurma. Kasi berisi perut tu. Jangan biarkan masuk angin. Kat sekolah nanti, bersemangat sikit nak belajar.. kan kan ?

Bagus Lazz Susu Kambing ni , kalau nak tau.. Untuk yang sedang susukan anak , Lazz Susu Kambing Asli boleh dijadikan milkbooster. Dulu wife ketika menyusu Aariz , dia amik. Memang meriah la susu untuk Aariz ! Huhuh.. Dan buat mereka yang sedang berusaha untuk dapatkan zuriat , boleh cuba juga tau ! 

Kandungan gula yang rendah tapi khasiat tetap banyak. Maka tak perlu risau part manis ni ! 




Perasan tak ? Haaaa.. Kotak baru yang lebih kecik dan mudah dibawa namun kandungannya tidak berubah cuma dalam bentuk sachet ! Untuk Lazz Cafe memang lama dah dalam bentuk sachet tapi PraCampuran Kurma , yesss !! Aku amatlah alu alukan dalam bentuk sachet ! Senang dan cepat nak bancuh serta nak dibawa ke mana mana saja terutama bila nak travel jauh.. Huhuh..




Alhamdulillah. Korang yang bekerja tu.. tak payah dah nak turun cafe untuk pekena milo atau kopi di pagi hari. Amik je Lazz Cafe ni ! Masa tak dibuang ketika di pejabat. Kerja pun boleh diabiskan dengan cepat dan paling penting.. hilangkan ngantuk ! Huhuhu... 

Tempah sekarang dengan whatsapp ke 018 277 7290 ! Atau layari www.lazzdelivery.com !

19 ulasan:

  1. Aduh... Service seronok hantar sampai rumah. Boleh sembang sembang kebaikan Lazz lagi.

    Thanks sharing info.

    BalasPadam
  2. Lazz susu kambing memang pilihan terbaik untuk seisi keluarga

    BalasPadam
  3. woww..lazz susu kambing la..la..la..laaa... lazz..susu kambing~~~

    BalasPadam
  4. Ina pun dah cuba.Gila pantas delivery dari lazz ni,amik order dan penghantaran pun lajuuu.

    BalasPadam
  5. Wah menarik lah ada packaging baru!

    BalasPadam
  6. Ekspress betul service penghantaran lazz ni.... Boleh la order pasni...

    BalasPadam
  7. Ohhh, cepatnya dapat.. takyah tunggu pos2 bagai

    BalasPadam
  8. Memang sedap..sebab PC pun minum Lazz juga..

    BalasPadam
  9. Anak2 aku boleh terima susu kambing jenis ni jer...

    BalasPadam
  10. Dulu pernah minum lazz suau kambing jugak .. Lazz Cafe best .. kita suka .. minum duluuu ..

    BalasPadam
  11. Penah guna servis delivery lazz.. Terbaik.. Smpi depan opis dia htr

    BalasPadam
  12. memnag cepat je..agen ramah sanagt siap suggest mana sesuai..terbaik..takyah risau stok takda, order je..mesti ada

    BalasPadam
  13. sedap! saya suka. anak saya pun suka.

    BalasPadam
  14. Terbaiklah hantar depan rumah. senang dan tak susah2 perlu drive kereta

    BalasPadam
  15. boleh terus hantar sampai ke rumah tu..terbaik servis penghantaran oleh team lazz

    BalasPadam
  16. Lepas ni tak susah dah kalau stok habis, order je susu terus sampai sekelip mata. Terbaik,servis Lazz tip top!

    BalasPadam
  17. wahhh comelnya kotak lazzcafe tu , kalau beli dapat kotak tu simpaan tau sebab kotak tu boleh jadi projek sekolah anak2..

    senang ada perkhidamatan macam ni..tak payah tunggu berhari dan risiko barang tak sampai.....ni yang nak order nih...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.