Cubalah bawa ketika travel atau guna lepas bersenam ! - BEN ASHAARI

Cubalah bawa ketika travel atau guna lepas bersenam !

Ramai dah kawan kawan aku , cuba Deep Heat Lotion oleh Cosmoderm ni. Tau apa jadi pastu ? Hahahaa... Diorang tanya mana nak dapat dan nak simpan stok banyak banyak. Sayangnya , stok Deep Heat Lotion ni terhad. Kena cepat beli ketika mereka keluarkan.. 

Aku suka guna sebelum tidur , selepas workout. Sapu kat lengan . betis dan tengkuk ! Fuh.... lena kauu ! Kalau tak caya , try satu tengok. Beli je online. Bukan mahal mana pun. Hahahaha.. Kalau nak guna ketika workout atau bersenam pun boleh tapi jangan sapu banyak.. Skit je dah ok. Heehehee..



Ni kalau aku bawak gi umah mak aku, confirm jap je abis kena sapu. Hahaha.. Abang dan mak aku memang suka guna ni. Ari tu stok abis. Ni baru dapat yang baru. Antara produk Cosmoderm yang laris wooo... Bagus untuk mereka yang kerap lenguh lenguh gak... 

Beli mana ? Gi tengok kat www.cosmoderm.com.my  

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.