Cermin mata Coach dan Burberry lelong ! RM300 je weh !

Nahhhh kau... semua dalam cermin tu , berharga RM300 jer ! Original yer. Tipu tipu , abam tak promote yer ! Setiap bulan , akan ada promosi cermin mata berjenama dan bulan ni, Coach dan Burberry. Saja kasi peluang untuk orang yang suka jimat ni , pakai spek berjenama. Nak beli sebelum jualan murah memang makan ribu laaa nak oi ! 

Haa.. Yang aku suka ialah cermin mata rabun. Pergh... bingkai leh tahan cun ! Wife aku pun dah bunyi ajak pergi beli satu. Dan dan dia rabun ha... Yelah , RM300 kauuuu.. kalau campur ngan cermin , baru 100+ jer. Tu pun bila ada Alpha 420 yang kalis silau tu ha... Memandu di kala tengahari dan malam , memang syok laaa..

Oh ya... ni bukan design terkini la yer. Ala ala macam Premium Outlet gitu la.. cuma harga dia giler murah. RM300 untuk mana mana cermin mata . Haaaa... 











Gi sendiri kat kedai untuk pastikan bingkai atau cermin mata nakkk ! Heeee.. Setiap unit ada satu jer. Takda stok lain dah... Cepat cepat..




Hubungi : Jun
Eye Smart Concept
Level G-096 , Sungai Wang Plaza, Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
Tel : 03 2142 2300
Whatsapp : 016 3636464

1 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.