Mudah kembara dengan beg Gaston Luga ni !

Smart giler  ! Pertama kali aku tengok beg Gaston Luga di Instagram dan website , itulah yang aku rasa. Ada banyak pilihan yang menarik dan aku memilih Classic Black & Brown ni. Tempahan terus aku buat di website Gaston Luga dan beberapa hari saja terus sampai ke tangan aku ! Oh ya, pilihan shipping pon ada. Nak cepat atau nak biasa biasa jer. 

Beg jenama Gaston Luga yang berpejabat di Sweden ni memang ikut trend masa kini namun tidak melupakan gaya klasik. Aku memilih gaya klasik yang sesuai dengan citarasa aku. Heee.. Camana dalam gambar , itulah yang aku terima ! 

Design moden pun menarik ! Sesuai untuk mereka yang berjiwa muda..cam aku tapi aku suka klasik. Er, apakah aku sudah tua ? Heee... Tak gak. Ramai je orang muda  amik design klasik. Boleh tengok di Instagram Gaston Luga

Jika korang travel ke luar negara , beg ni mudah saja dilipat masuk masuk lugage. Kat sana boleh je guna ! Bila nak bergambar bergaya , beg Gaston Luga ni memang tidak menghampakan sama sekali. Menarik seperti orangnya. Eh.. 



Materialnya sangatlah bagus. Kain di belah dalamnya lembut dan luas sekali. Ada beberapa poket kecil yang boleh memuatkan passport , power bank , telefon pintar , tablet manakala ruangan utama boleh memuatkan laptop , kamera ... baju dan macam macam lagi la ! 




Guna butang magnetik.

Kukuh sama sekali ! 

Bahagian belakang , ada poket kecil dan boleh masukkan segala yang kecil ! Hee..


Menarik kan ? Haaa... Macam aku ni sesuai la digunakan terutamanya keluar gi event. Maklumlah , usung laptop , powerbank , kamera dan juga buku. Berbaloi la gunakan dengan lasak. 

Kalau korang berminat nak membeli satu atau nak hadiahkan pada yang tersayang , korang boleh buat pembelian terus di web Gaston Luga  sekarang ni. Aku kasi kod diskaun kat korang. Dapat 15% tu. Disamping tu akan dapat juga tote beg yang menarik. 
Sehingga 3hb Jun 2019, tawaran tote beg yer. 

Web : https://gastonluga.com/
Diskaun kod : benashaari

Selamat berGaston Luga !

15 ulasan:

  1. Style betul... Menarik gila beg ni... Racun²...

    BalasPadam
  2. Pergh memg cantik sangat.. Bawk p travel ni molek. Boleh sumbat semua brg

    BalasPadam
  3. Wah bestnya.. Saya dah tgk n suka yg biru tu la..

    BalasPadam
  4. Lawa dan function well. Tapu rege..aduh aduh aduhhhh...hahaha 🚀

    BalasPadam
  5. cantik.. kain pon nampaknya tahan lasak.Slot pocket tu selamat.

    BalasPadam
  6. Wahh... Smart seyh! Suka warna hijau tu. Nampak material nya tahan lasak.

    BalasPadam
  7. Design ala klasik.. Material nampak tahan.. Nice!

    BalasPadam
  8. Serius smart ahhh! Berkenan yang hijau tu, lawaaa

    BalasPadam
  9. Beg yang smart dan casual.. Best beg ni

    BalasPadam
  10. aduihhh memang smart sangatt ...kualiti jahitan pun kemas ....berbaloi grab walaupun harganya memang wow ....

    BalasPadam
  11. Smart la beg ni. Simple tapi praktikal

    BalasPadam
  12. Setuju ~ :p terasa stylo bila pakai backpack ni ops

    BalasPadam
  13. Cantik tu ya, tp nmpk mcm kecil je tk muat masuk baju seluar ni..

    BalasPadam
  14. style gila beg ni.. yg hijau hitam tu smarttttttttt

    BalasPadam
  15. ben lama xdengar cerita2 pasal blogger.......

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.