Avi Pangkor Beach Resort by Avillion , hotel terbaru di Pulau Pangkor

Bakal jadi tarikan kerana dari gambar saja dah nampak cantik dan menarik ! Itulah Avi Pangkor Beach Resort by Avillion yang terletak di Pasir Bogak , Pulau Pangkor. Kelmarin , sejarah tercipta yang mana satu perjanjian telah termetrai antara Avillion Group Hotel dengan R&R Sky Group yang mana akan dibuka tidak lama lagi dan ianya akan menjadi tarikan bagi pelancong dalam dan luar negara memandangkan Pulau Pangkor akan dapat status 'bebas cukai' pada 2020 nanti. 

Sewajarnya Avi Pangkor Beach Resort bakal jadi tarikan kerana terletak berhampiran dengan South Pangkor Forest Reserve Dutch Fort , tempat bersejarah di Pulau Pangkor. 








Tak sabar nak tengok keseluruhan hotel ni nanti memandangkan Avillion Hotel memang cantik cantik reka bentuknya. 

6 ulasan:

  1. Cantik.. teringin nak join tengok lah. Huhu

    BalasPadam
  2. haa,betul lah.Cantik sangat warna dia tu..Naik ton.. pandai designer dia ni.Memang ilang lah penat rest kat sini

    BalasPadam
  3. Wah cantik dan kemas tempat ni.. thanks for sharing..

    BalasPadam
  4. rasa nak pergi skrg jer..mood bercuti on..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.