Bila wife aku jatuh cinta dengan ZV Beauty Collection - BEN ASHAARI

Bila wife aku jatuh cinta dengan ZV Beauty Collection

Semasa aku buat suprise pada wife aku , dia macam.. hurmm... Yelah , dia guna produk mekap jenama X dah bertahun lamanya dan berpuashati mengenainya. Nak beli yang mahal mahal , kena tengok poket gak. Bukan kaya mana pun kitorang. Boleh hidup je pun...Bekerja untuk bayar cukai dan hutang jer.. 

Ok.. apa jadi lepas aku kasi tu ? Haaa... Esok masa dia gi kerja, dia pun cuba pakai la.. Aku tanya dia camana ? Dia kata... tunggu kat opis baru kasi tau camana ? Aku pun , ok jer la. Malas nak paksa paksa gitu. Kang kasi jawapan tak ikhlas , tak guna gak kan ?

Untuk pengetahuan korang , ZV Beauty Collection yang aku hadiahkan pada dia tu, ada set. Dalam  set tu mengandungi Makeup Primer , Foundation , Loose Powder dan Eyeshadow. Setiap satunya item ni bukan saja memberi kesan positif pada muka si pemakai malah menaikkan seri dan tahan sepanjang hari. Menariknya, mudah dicuci jika hendak solat. 

Apa katanya mengenai produ produk mekap ZV Beauty Collection ni ? Ahaa... aku cam tak percaya gak la dia kata gitu sebab dia bukan jenis mudah suka dengan sesuatu produk terutamanya yang aku bagi ! Hahaha.. Ada je tak puashati. Tu pasal aku malas nak kasi. Dia nak , dia beli sendiri. Duit aku kasi la.. Heee... Giler dia guna duit dia sendiri ? Mau kena ungkit zaman berzaman. Hahahah.. 

Ok sambung.. Dia berpuashati sangat ! Katanya muka dia ringan jer pakai produk ni. Tak la macam sebelum ni... berat hingga rasa malas nak pakai kecuali terpaksa. Dia rela tak pakai dari pakai lagi! Huhuh.. Yeke ?? 



Untuk pengetahuan korang, sebelum korang nak beli ni ZV Beauty Collection, pastikan warna kulit korang dulu dengan melihat cermin. Hehehe.. Gurau jee .. Ok , ada 3 pilihan iaitu Light, Medium dan Dark Tone


Loose Powder 
  • diformulasasikan oleh minyak  Argan dan minyak Marula 
  • diperkuatkan dengan kandungan vitamin C 
  • mampu mengaburkan kedutan kedutan wajah, masalah pori
  • berkesan membuatkan wajah kelihatan natural
  • Kelebihan , size yang mudah dibawa ke mana mana terutama masa travel





Eyeshadow
  • mengandung 4 warna natural dalam satu tablet dan sangat berpigmen
  • mudah diserasikan dengan kulit si pemakai
  • Mudah dibawa ke mana saja .

Makeup Primer

  • diformulasasikan oleh minyak  Argan dan minyak Marula 
  • melindungi kulit  dengan memisahkan antara kulit muka dengan mekap 
  • muka kelihatan segar dan seri sepanjang masa
  • kulit dilindungi dari radikal radikal bebas
  • bagus untuk mereka yang ada masalah jerawat dan pigmentasi


  • Foundation
    • diformulasasikan oleh minyak  Argan dan minyak Marula 
    • diperkuatkan dengan kandungan vitamin C ( mencerahkan ) dan vitamin E 
    • melindungi kulit wajah sepanjang hari dari UV dengan perlindungan dari SPF 35
    • kulit dilindungi dari radikal radikal beba
    • melawan masalah oxidation
    • elakkan muka dari kelihatan suram dan tidak bermaya
    Nahh... Harganya ? Dan kat mana nak beli ? 



    Sekian. Aku kena simpan duit dah sekarang ni. Wife dah ada produk feveret ! Huhuh... Korang nak tau dengan lebih lanjut , nah... klik je mana mana link yang ada pastu silalah ajukan je pesoalan !

    12 ulasan:

    1. Dah try juga?..eye shadow.dia.mmg.lawaaa

      BalasPadam
    2. Menarik set dia di ni.. Boleh cuba ni.. Mcm sennag nak mekap dh gina set ni

      BalasPadam
    3. Warna eyeshadow cantik dan sesuai untuk ke office!

      BalasPadam
    4. Nina pun pakai produk ZV beauty ni. Serius tak dinafikan, memang rasa ringan dan memang best! Long-lasting gak tau

      BalasPadam
    5. I pun dah jatuh cinta ngan produk ZV Beauty ni especially foundation tu. Best pakai, rasa kulit muka pun makin lembut ja maybe sbb argan oil ngan marula oil tu kot.

      BalasPadam
    6. fuyioo... tgh cari foundation gak ni.. eye shadow dia kaler menarik la!

      BalasPadam
    7. Boleh beli utk wife.. Dia suka mekap2 ni...

      BalasPadam
    8. Lengkap tengol set dia dan color pun nampak natural .. tengah berkira² nak try .. hehehe

      BalasPadam
    9. Nak try juga sebab ramai kata bagus. Warna dia pun menarik basic color yang selalu digunakan

      BalasPadam
    10. Menariklah, nak try jugak. Paling terpikat dengan eyeshadow tu.

      BalasPadam

    Dikuasakan oleh Blogger.