Masalah ketiak yang tengik ? Malu pada kawan kawan ? Meh aku ada penyelesaiannya ! - BEN ASHAARI

Masalah ketiak yang tengik ? Malu pada kawan kawan ? Meh aku ada penyelesaiannya !

Baru-baru ni aku ada review satu produk untuk masalah ketiak. Serius berbaloi cuma ianya tak tahan lebih dari 24 jam ! Bila mandi , hilanglah.. Kena sapu semula. Tapi ok je gitu kan ? Cuma masalah bila terlupa nak pakai atau tak sempat nak pakai terutama bila gi travel ! Adoiii.. berjam jam dalam kapal terbang pastinya akan menimbulkan masalah pada mereka yang ada masalah dengan ketiak ni ! Hahaha.. kan kan ? 

Aku tau.. ramai ada masalah begini ! Bila naik train, erl , lrt dan sebagainya.. memang boleh bau pada mana mana insan tak kira kacak mahupun cantik ! Melainkan dia dah sembur perfume awal awal sebelum balik ! Hahahaha.. Bau dia...perghhh ! Pening. Boleh MC esok weh ! 

Nah... ni produk dia ! Aku tak tau sebenarnya pun kesan dia pada awalnya. Aku beli sekadar nak support kawan aku tu berniaga. Maklumlah , dia pun harap pada bisnes kecilnya saja sejak tak bekerja. Aku ada rezeki lebih, aku tolong je kawan kawan rapat aku ni. Tak harap balasan pun. Sebab aku sendiri pun pernah susah dan dia senantiasa support aku gak dulu.. 

Ok... aku beli produk ni kat dia. Kemudian beberapa hari kemudian , bari aku cuba. Aku tak yakin pon dengan produk ni boleh bantu hilangkan masalah ketiak aku ni. Aku cuba masa nak pergi Pulau Pinang ari tu. 

Nekad guna produk ni ! Walaupun tak yakin ! Hahahaha.. Tapi sebab dalam negeri jer , andai tak menjadi.. boleh lari ke KK Mart dan cari deodrant ! Tu plan aku la.. Hahahaha.. Namun plan aku tak menjadi ! Berkesan nak oiii !! 3 hari 2 malam kat sana , aku cuma pakai sebelum pergi ! Di sana, aku pakai sekali lagi sebelum nak check out balik ke KL. Lega kauuu ! 

Dan minggu depan , ada trip sekali lagi ke utara. Rasanya tak perlu risau bab ni dah ! 





Nak ? Boleh whatsapp terus ke : www.wasap.my/60133531481/deodorantMb

2 ulasan:

  1. Bagus! Ada orang pelik sebab ketiak berbau, agaknya sendiri tak bau ke macam mana ek....ermmmmm

    BalasPadam
  2. Sangat bagus deodorant magic blue ni..sy dah guna.. Memang betul hilang bau yg tak best tu..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.