50 sen la kalu berani !!!

by - Jun 12, 2010

Cerita berapi tamooo ... buat entri sana sini pon tamooo ... suh jadi sukarelawann ?? Tak relaaaa ... Ikut buat demonstrasi ??? Takuttt weehh , polis tangkappp ... Abiss tuu ?? Suh tukar profile letak hitam pun , tamooo ... Semua tamo ?? Haa... Doa je ? Doa doa gak ... tapi jgn la kedekut wahai abang akak semuaa ...

Ni suh derma 50 sen je niii ... bukan nak AFUNDI sapa sapa ponn... kalau ada pun , AFUNDI GAZA jer ... tangan kanan memberi , tangan kiri tak tau apa apa .. tak yah riuh rendah kuar suratkhabar kata bagi tau derma .. Kita sms jeeee.... satu sms baru 50 sen ..

Blogger pulak , kasi la buat entri ! Satu entri ringkas untuk war warkan ... Yang kita nak tolong ni , saudara seagama kita jugak ... bukan sapa sapa pun ...


Tunggu apa lagi ?? Takkan nganga jer ?? Sms ler ... untuk keterangan lebih lanjut > AMAN


BA : Terima kasih Nurul

You May Also Like

17 comments

  1. Dari Arab Saudi nak sms bole juga kan??

    BalasPadam
  2. Ben.... aku terbaca mesej kamu di fb supaya letak gambar hitam di profile.. Aku letak..

    Lepas tu.. dalam masa seminggu hurmmm game yang aku main selama ni di fb.. kena banned sebab aku pakai gambar hitam... hihihihi

    BalasPadam
  3. abg ben, takleh pon :(..depa kate not avaailable..:(

    BalasPadam
  4. Salam... camne nak sigh blog Ben dalam entry saya..huhu

    BalasPadam
  5. t.ksh mr ben, IAllah semoga semua di msia dan GAZA akan dpt manfaat, Ameen

    BalasPadam
  6. saya sokong.
    tq untuk info ni.

    BalasPadam
  7. Baiklah. Zida akan tetap menyokong usaha menyelamatkan umat Islam. Thanks for sharing this bro ;)

    BalasPadam
  8. maksud saya nak join blog saya kedalam blog Ben ... boleh kan...

    BalasPadam
  9. tq bro utk info nih..alhamdulillah da send..semoga dgn bntuan yg xseberapa ni dapat mmbntu org2 yg di sana..amin~

    BalasPadam
  10. oo 50 sen je..50 sen 50 sen..lagu sape nyanyi tu..

    tak mahal pun..dari duk guna afundi af kan baik afundi gaza

    BalasPadam
  11. dapat trafik pahala.. Alhamdulillah :)

    BalasPadam