Susah nak update blog sbb signal lembab ? Aku ada cara .. - BEN ASHAARI

Susah nak update blog sbb signal lembab ? Aku ada cara ..

Kadang kadang nak bukak blog pon lembab kan ? Apatah lagi nak update blog ... lembab giler jer .. Tak pee.. ada satu penyelesaian.. Sangat mudah dan pantas .. boleh update di mana mana .. Bila ada signal walaupun ciput je , pasti anda boleh post entri tersebut ..

Camana eh ?? Sebelum tu aku bagi antara kelebihannya eh .. Aku mmg suka guna dah perisian ni bila malas nak bukak browser .. Satu lagi , aku tak perlu save gambar yg aku google .. Hanya perlu copy saja kemudian paste terus dalam entri .. Mudah bukan ?

Dan lagi .. hehe... watermark .. boleh buat terus dalam perisian ni... tak payah susah susah dah nak edit sana sini .. ni kira kes terdesak ar .. cepat wooo .. fantas weh.. hehehe..

Banyak lagi la kelebihan dia .. korang cuba la guna .. pasti takkan menyesal .. Aku rasa ramai dah blogger guna .. Perisian ni dipanggil WINDOWS LIVE WRITER ..

image

Bila dah guna ni , korang akan rasa seperti maju setapak lagi dalam dunia blog .. hehe... kira canggih la skit kan .. Pendapat aku je la.. kalau korang rasa tak , aku nak kata apa kan ? Yang penting patut cuba sblm beri komen ..

Pendapat aku , tak rugi mencubanya .. Kalau nak godek sendiri , silakanlah .. hehe .. > WLW

13 ulasan:

  1. kena godek jugak nie... line int skrg semakin lembab...

    BalasPadam
  2. tq ben

    mcm2 infoko kongsi,,tambah pahala

    BalasPadam
  3. uiks...pakcik baru tau ke? hikhikhik...

    BalasPadam
  4. Wahh cara ni pun boleh nak try nih..

    Buat masa ni, anak dara I install kan Google Chrome, ada ler laju skit compare jika guna Mozilla. (tapi jika guna Apple - Safari lagi laju)

    BalasPadam
  5. kalau windows 7 starter leh dwnld jgk ke sftware ni?

    BalasPadam
  6. wow.. thks bro..
    br prasan kt laptop nie..
    da lme ade..huhu

    BalasPadam
  7. pernah dgr tp x pnh pkai.. huhu
    yg aku tau update guna microsoft word je.. hehe

    Publish Blog Entri Dengan MS word

    BalasPadam
  8. wah, thanks en. ben kerana berkongsi. hehe ;)

    BalasPadam
  9. saya guna WLW. memang beshhh!!!!
    bila xde internet boleh tulis sume post yg kita nak dan save kt draft,
    bila ade internet just click publish jeee.. ehhee kann~

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.