Kenapa Ujang terkentut dan hampir terkencing dalam kereta tadi ?? - BEN ASHAARI

Kenapa Ujang terkentut dan hampir terkencing dalam kereta tadi ??

210485_209399315750379_100000409372347_756558_422822_o " Percayalah ujang ... ni ija laa... "

Hahahaha... aku buat suprise kat ujang tadi ... Mintak Heliza cakap sendiri dengan ujang .. pergh... aku patut buat bang beng boong punya rancangan la cam ni .. hahahaha ..

207559_209399345750376_100000409372347_756559_7270373_n Nak tau apa Ujang sms  kat aku sejurus Heliza letak telefon milik aku tu.. hahaha ...

" Hahahahah ... sumpah cuak gila ... knp bagi dia cakap terus ..gigil siot ... hahahah .. tak tau nak apa .. derm ... tak puas borak ... =) "

Hahaha... ok ok.. nanti aku buat cerita penuh eh.. Pada Heliza Helmi dan kak Zeq , jutaan terima kasih kerana sudi hadir.. Dan Heliza sendiri , anda terbaik !! Sangat sempoi n tarak sombong punyaa...

31 ulasan:

  1. walah walah walah !

    mahu cakap juga sama kakak heliza comel!

    =(

    BalasPadam
  2. wah bestnye... ade video tak?

    BalasPadam
  3. huhuhu....dia sgt comel!
    jgn ujang pengsan dah la ;)

    BalasPadam
  4. haha...mesti ujang tergagap2 tu kan?

    BalasPadam
  5. wah.. sonotnye ujang...
    jelezzz

    BalasPadam
  6. haha . tergamam la tu tiba2 heliza cakap

    BalasPadam
  7. wallaweh..haha klau dapat ekspresi muke ujang tyme tuh mesti lagi syioook punye hahaha =P

    :: Average ::

    BalasPadam
  8. kahkahkahkahkah!!!!
    tak tido la die mlm nieeeeee....hee~

    BalasPadam
  9. waaaaaaahhhh.
    bestnya dak ujang tuh. :D

    BalasPadam
  10. wahhhh...kalau saye pun tergagap gk nih.... xD ekekeke....

    http://violencexx.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. bro ben , npa bgi pokcik ujang tu ?
    dy da nak khwen dahh .
    hahaha;D

    BalasPadam
  12. bestnya dapat kol dgn artis ..eheee

    **nak juga bro...

    BalasPadam
  13. jgn masa akad nikah nanti ujang tersasul sebut nama heliza sudah!

    hehehehehe...haru nanti!

    BalasPadam
  14. wahhhhhhhhhhhhhh...bangge lah tu siujang comot tuh

    BalasPadam
  15. bawak la die mai trg en ben...huhuhuhuh

    BalasPadam
  16. mane aci cik ujang jeh dpt borak dgn heliza yg cute mute tuh ! :(

    BalasPadam
  17. nak gak :(

    nape la tak de segmen blogger bertemu Heliza . confirm fai join .

    nak jumpe heliza , yuna .
    sukenyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

    BalasPadam
  18. siapa post SMS tak tahan tu..hahaha

    kalau dgn ija mesti gigil ma...

    tp best..=)

    tQ

    BalasPadam
  19. pehhhh...

    tak tido mlm ujang mlm ni. panahan kak ija :)

    BalasPadam
  20. bro ben, soh heliza call sy pulak :)

    BalasPadam
  21. asal dpt borak ngan heliza dah cukup la tu ujang oiii..

    hehehe

    BalasPadam
  22. nk sy ulas pulak ke mcm mana gaya ujang tgh bwk kereta bila ija call??

    tergedik² oke dia kt driver seat tu...siap mute kan radio..takut x dgr sore ija..huh!

    pompuan gedik = normal

    laki gedik = 'undefined'


    mood:: redha


    v(^^,)

    BalasPadam
  23. semua org tak pueh hati ni beng...camana nih!

    BalasPadam
  24. haahaha yana kata ujang gedik

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.