Teka dan Menang : Ramadhan 2 - BEN ASHAARI

Teka dan Menang : Ramadhan 2

 

OK.. semalam punya dah settle.. skang kita test power kepantasan mereka yang berminat nak dipromosi blognya .. Tak kira blogger baru ke lama ke , nak join .. dipersilakan ...

 

IMAG0428OK... tengok gambar kat atas ... Jeng jeng jeng.. Korang rasa rasa la kan... keratan gambar ni mewakili apa ??? Jawapan dia , korang leh cari kat gambar di bawah ni .. Hehehe..

 DSC_0473Pemenang akan dinilai melalui paling tepat dan pantas .. Keputusan adalah mutamad.. Jangan risau , takde belas kasihan punya .. Sebarang surat menyurat atau entri bantahan tidak akan dilayan ..

Berminat nak menjawab ? Cam biasa , sila hantar borang dalam bentuk entri .. Jawapan perlu disertakan sewaktu meninggalkan komen dan BUKANNYA di dalam entri... ok ?

Jom... Sila buat satu entri ..

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk ,  BEN ASHAARI AJAK TEKA DAN MENANG dan linkkan ke entri ini ..

Tu jer .. Tinggalkan url entri korang dan jawapan di ruangan komen .. Sekian.. Selamat meneka .. Hadiah , 2 jam promosi ... Tqqq...

Dikuasakan oleh Blogger.