Milik siapakah IPHONE 7 ini ???

by - Mac 27, 2017

Debaran semakin memuncak ! Aku tak dibenarkan join sama contest TYZARA ni sebab aku yang tulis pasal contest ni.. haahhaha.. Alhamdulillah , contest ni dapat sambutan hangat dalam tempoh sebulan jer. Tak leh bukak lebih sebulan sebab blogger dah mengeletar nak tau sapa dapat iPhone 7 tu.. hehee.. nasib baik aku tak minat iPhone.. lalalala..

Bukan tangan aku ! 
Aku ada la riki riki skit. Sapakah blogger yang punya mata cukup bagus ?? Dan aku diberitahu , saingan memang gempak ! Pening juri nak pilih katanya. Semua bagus bagus.. Dan paling bagus ialah , ramai post di kala tarikh penutup dah hampir ! Sembunyi info dan gaya pesembahan gituu.. Tak sasar part viral tapi nak iPhone ! Huhuhhu..
Tak pe.. pasni aku leh join contest seterusnya. Dengar citer penganjur nak buat tiap tiap bulan ! Huhuhhh... Mesti bisnes kencang ni ! Laris Tyzara di pasaran gini wehh ! 
image
Apa pun , sila tunggu April untuk mengetahui pemenang bertuah tu.. Hehehe.. Aku pon join tapi guna nama blog lain ! Hehehehehe... Sentap la tu ! Hahaha.. Takda laa.. aku tak pandang iPhone ni ! Dapat kalu , kasi Zahra je main.. hahahaha..
Semoga berjaya yer ! Mahal woo iPhone... rugi korang tak join.. huhu..

You May Also Like

10 comments

  1. hahahaha... mudah-mudahan ada rezeki besday boy...

    BalasPadam
  2. Tak berkesempatan join, huhuhuu! Apapun good luck pada semua peserta.

    BalasPadam
  3. Tak sabaq nak tau sapakah pemenangnya. Dup dap dup dap ni haa. Apa pun Tyzara mmg best!

    BalasPadam
  4. mudah-mudahan ada rezeki..aamiin

    BalasPadam
  5. Mudah2an rezeki bday girl. Ttba. Heheheh

    BalasPadam
  6. Perghhh, IPhone 7. Untongnya kalau dapat percuma.

    BalasPadam
  7. Semoga menang salah satu hadiah..hihi..bday hb 31/3 ni..klu dpt iphone bg dia as present..klu dia xmo pakai, yesss saya pakai....lama dah ngidam iphone

    BalasPadam
  8. sayaa sayaa... saya pnya tu . hahaha .. berangan

    BalasPadam