Ni daddy Qhaliff Iman ke ??

 

image

Kenapa jadi lagu ni ? Sbb byk makan maggie ? Sbb selalu kempen DIGI ? Ke kena tampar dek bini muda ?? Eh .. tersasul ke situ laakk .. Mesti wife dok kata dalam hati .. “ Amboi.. pandai dah tersasul skang ni yer .. “ .. Hahahha .. sensitif tul wanita skang ni yer ..

Ni muka g jogging tadi. Nak g gym pon malas jadi aku berlari je laa .. Pastu g main kat taman .. Pergh .. tak sangka eh .. Umur dah 24 tahun dok main kat taman ..

IMAG0047

Mesti ada yang tanya .. “ Abang Ben baru 24 tahun ?? “ .. Eleh .. tak caya la tuuu .. Awet muda ok ! Banyakkan minum air rebusan stokin .. Haaa .. Ada berani ?? Tk kan ? Tau dahh ..

Tahap kebosanan ni sebenarnya , dari semalam lagi .. Ke hulu ke hilir sensorang .. Pastu g lepak kat tasik .. Usha kot ada awek lalu lalang .. Suh dia amik gambar aku .. Tak de la pulak .. Banyak jantan je lalu .. Boring la nak suruh .. Kang ingat aku gay lak .. Huhuh..

IMAG0037

IMAG0032

Saja test power amik gambar guna HTC yang aku baru beli tu .. Ala , HTC tu laaa .. Yang baru tuuu .. Iskh.. tak tau ? Alahai .. Yang baru je aku beli hari Rabu ari tu laa.. Haaaa.. HTC ONE X tuuu .. hehe ..

IMAG0045

Ni makan pagi , tengahari dan petang .. Hehehe .. Sekali gus .. Makan camana ? Aku rasa korang tau la camana kan ? Hehe ..

Haaa .. Qhaliff .. 2 hari lagi daddy nak balik .. Kemas rumah dan pastikan segalanya teratur ! Kang kalau semak , siapp .. Eh , mummy bagitau rambut dah tumbuh eh  ? Waaa.. ikut dna aku nehhh .. Ikut yang baik yer.. Yang jahat tamooo ..

Mummy .. daddy .. perghh .. Keyeell sungguh ..

 

Jangan lupa yer .. Klik >> http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE ! Terima kasih ..

10 ulasan:

  1. Aiyorrkk Mr Ben! Serius seram & menggerikan!

    BalasPadam
  2. adoyaiiii tak tahan gelak tngk ghuperrrrr Ben ni.....menakutkanlah...larikkkkk..terlebih makan telur kot...kalau Qhaliff tngk mcm ni sure dia nangessss..hah3..klakarlah...

    BalasPadam
  3. mak ai... naperla muka papa qhalif mcm tu yer? hehehe

    BalasPadam
  4. adoiii...po'a nya daddy qhaliff ni.

    BalasPadam
  5. hehe ~___^
    good daddy da rindu qhaliff tu

    BalasPadam
  6. bro.. HTC memang terbaik..tak ada lagi "stuck" atau apa lagi.. memang teringin tengok HTC ONE X.. sbb sekarang guna HTC DESIRE S... harga pun berpatutan dgn performance... tak nak review ke HTC ONE X.. kalau jadi..nak meningkatkan level ke HTC one x...

    BalasPadam
  7. hahhaa...entry yg menghiburkan..

    BalasPadam
  8. hahah...macam perli diri sendiri jer abg ben...kemas rumah jgn bersepah...rasanya2 rumah kg ke rumah sendiri yg sepah? Kikiki...

    BalasPadam
  9. haha..muka tu,cam mr.bean tau!!hiii..

    biar betul ko 24 tahun ben,nampak gambar atas tu dah cam atuk2 dah ben,berkerut seribu..hahaha.

    ko kan mmg camtukan?suka sakat bini.kang kena power ultraman kang..hah..tak ikut2..hahaha.

    wah dia dah beli HTC la..dah abis pantang ke?
    hahaha.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.