Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 27 April 2012

Ni daddy Qhaliff Iman ke ??

 

image

Kenapa jadi lagu ni ? Sbb byk makan maggie ? Sbb selalu kempen DIGI ? Ke kena tampar dek bini muda ?? Eh .. tersasul ke situ laakk .. Mesti wife dok kata dalam hati .. “ Amboi.. pandai dah tersasul skang ni yer .. “ .. Hahahha .. sensitif tul wanita skang ni yer ..

Ni muka g jogging tadi. Nak g gym pon malas jadi aku berlari je laa .. Pastu g main kat taman .. Pergh .. tak sangka eh .. Umur dah 24 tahun dok main kat taman ..

IMAG0047

Mesti ada yang tanya .. “ Abang Ben baru 24 tahun ?? “ .. Eleh .. tak caya la tuuu .. Awet muda ok ! Banyakkan minum air rebusan stokin .. Haaa .. Ada berani ?? Tk kan ? Tau dahh ..

Tahap kebosanan ni sebenarnya , dari semalam lagi .. Ke hulu ke hilir sensorang .. Pastu g lepak kat tasik .. Usha kot ada awek lalu lalang .. Suh dia amik gambar aku .. Tak de la pulak .. Banyak jantan je lalu .. Boring la nak suruh .. Kang ingat aku gay lak .. Huhuh..

IMAG0037

IMAG0032

Saja test power amik gambar guna HTC yang aku baru beli tu .. Ala , HTC tu laaa .. Yang baru tuuu .. Iskh.. tak tau ? Alahai .. Yang baru je aku beli hari Rabu ari tu laa.. Haaaa.. HTC ONE X tuuu .. hehe ..

IMAG0045

Ni makan pagi , tengahari dan petang .. Hehehe .. Sekali gus .. Makan camana ? Aku rasa korang tau la camana kan ? Hehe ..

Haaa .. Qhaliff .. 2 hari lagi daddy nak balik .. Kemas rumah dan pastikan segalanya teratur ! Kang kalau semak , siapp .. Eh , mummy bagitau rambut dah tumbuh eh  ? Waaa.. ikut dna aku nehhh .. Ikut yang baik yer.. Yang jahat tamooo ..

Mummy .. daddy .. perghh .. Keyeell sungguh ..

 

Jangan lupa yer .. Klik >> http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE ! Terima kasih ..

10 komen :

Zamani berkata... [Reply to comment]

Aiyorrkk Mr Ben! Serius seram & menggerikan!

Yatie berkata... [Reply to comment]

adoyaiiii tak tahan gelak tngk ghuperrrrr Ben ni.....menakutkanlah...larikkkkk..terlebih makan telur kot...kalau Qhaliff tngk mcm ni sure dia nangessss..hah3..klakarlah...

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

mak ai... naperla muka papa qhalif mcm tu yer? hehehe

Shiela Latif berkata... [Reply to comment]

adoiii...po'a nya daddy qhaliff ni.

Sa Fa Az berkata... [Reply to comment]

hehe ~___^
good daddy da rindu qhaliff tu

Hisham Mohamad berkata... [Reply to comment]

bro.. HTC memang terbaik..tak ada lagi "stuck" atau apa lagi.. memang teringin tengok HTC ONE X.. sbb sekarang guna HTC DESIRE S... harga pun berpatutan dgn performance... tak nak review ke HTC ONE X.. kalau jadi..nak meningkatkan level ke HTC one x...

Puteri_ika berkata... [Reply to comment]

hahhaa...entry yg menghiburkan..

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

hahah...macam perli diri sendiri jer abg ben...kemas rumah jgn bersepah...rasanya2 rumah kg ke rumah sendiri yg sepah? Kikiki...

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

haha.. saba je la ^_^

Arina Shamsul berkata... [Reply to comment]

haha..muka tu,cam mr.bean tau!!hiii..

biar betul ko 24 tahun ben,nampak gambar atas tu dah cam atuk2 dah ben,berkerut seribu..hahaha.

ko kan mmg camtukan?suka sakat bini.kang kena power ultraman kang..hah..tak ikut2..hahaha.

wah dia dah beli HTC la..dah abis pantang ke?
hahaha.

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI