02/01/2012 - 03/01/2012 - BEN ASHAARI

Dari mengumpat , baik ?

Februari 29, 2012
Betuk kata kawan aku , Syakirin .. haa .. Dia kata boring dok melepak tak tentu hala ni .. Baik ikut aku g gym .. hehe.. Lama dah aku seda...

Amacam ? Cun tak yang ni ?

Februari 29, 2012
  Haa … apa pendpt korang tudung yang macam ni lak ?  Dah mcm mcm ada dipasaran kan ? Yang ni ? Shopping tudung berkualiti dengan harg...

Suamiku gay !

Februari 29, 2012
  Waduh waduh … zaman sekarang ini , zaman sudah kembali nun ke zaman mengarut ! Haaa .. Tapi rasanya lebih advanced kot dari zaman mengar...

Norman KRU dan isterinya .

Februari 29, 2012
  Norman Abdul Halim dan isterinya Dr Shireen Hashim CINTA sememangnya indah bila dapat menyatukan dua hati tanpa perlu ada sebarang u...

ULTRABOOK ? Amenda tu eh ?

Februari 28, 2012
  Er … aku rasa banyak dah aku buat entri pasal ultrabook ni tapi nampaknya masih ada yang terlepas pandang mengenainya .. Ada yg kata tab...

Lelaki terpendek di dunia

Februari 26, 2012
  Berusia 72 tahun , lelaki Nepal ini diistiyharkan lelaki paling pendek di dunia dengan ukuran 54.6 cm dan seberat 12kg. Chandra Ba...

Helang atau sewah ?

Februari 26, 2012
  Bertekak laa orang tua aku pasal jenis burung ( dalam gambar ) yang singgah di dahan pokok rambutan milik bapak aku tu haa .. Mak aku ...

Kalau dah manusia !

Februari 26, 2012
  “ Kau dah kaya kan ? Apa lagi , kasi la derma banyak banyak ! “ Manusia , manusia , manusia ..  Aku nak kata inilah bangsaku , tak bol...

Sasaran bila berblog .

Februari 26, 2012
  Tak kira la apa saja niat kita bila berblog , tapi yang penting segalanya perlu ada sasaran. Sasaran pula tak semestinya memberi pendapa...

Bukan mudah berbini dua !

Februari 26, 2012
Dua dua sayang .. sayang banget .. Tapi mana yg aku nak guna biLa outstation ? Nak kena tinggal rumah ? Adoi .. merajuk jugak nanti kan ? ...

Tutti Frutti , Putrajaya .

Februari 25, 2012
                Terletak di Persint Diplomatik , TF atau Tutti Frutti  ini senantiasa didatangi peminat peminat frozen yogurt .. M...
Dikuasakan oleh Blogger.