Khamis, 23 Februari 2012

Sekali , bos aku pon pakai dah ultrabook !

 

IMAG1729

Saja whatsapp bos (ex) aku nun di Singapore yg bz sambung belajar ( korang belajar selagi terdaya tauu ) bila dapat tau yang aku dapat projek Mothercare ( insyaAllah ) tu ..Yelah , sapa tak happy kan ?

Aku bagitau dia sbb dia antara orang terawal yang support aku berblogging ni . Dia gak yang kasi line line utk join group bloggers untuk naikkan blog aku ni . Dan dia kan bos .. Dia kasi aku blogging kat opis tu kira bagus la kan .. hahaha .. Tq bos.

Sempat la berchat jap dan cerita pasal projek Toshiba yang aku  dpt gak tu .. Aku saja promote ultrabook jenama Toshiba  tu kat dia .. Aku kata ringan woo ..  Dia jawab .. Dia pon dah guna .. Toshiba .. Aku tanya dia , Z830 ke ? Dia jawab yer ..

Aiseyman .. Dia lagi pantas dari aku rupanya .. Hahahaha .. Dia kata masa dia beli tu harga RM3K ++ .. Skang ni tak tau la berapa. Dia beli pon sbb tertarik dengan keringannya .. Tu je la aku sempat interview sbb aku nak keluar ngan wife g survey tempat shooting projek Toshiba ni  , sabtu nanti.

Dan sesungguhnya , ultrabook ni mmg best laa.. Laptop terkini .. Mungkin mereka yang tak gemar guna tablet , ultrabook ni mmg sesuai sekali .. Ahaks ..

image

image

9 komen :

MawardiYunus berkata... [Reply to comment]

dapat satu ultrabook ni mmg best

afeb pilah berkata... [Reply to comment]

belanja satu abang ben..hehe

Kyuubi berkata... [Reply to comment]

fuh rm3k?? takpe, aku pakai netbook buruk ni je la

Abhamz berkata... [Reply to comment]

assalam, teringin jugak nak beli...tapi bukan sekarang

izzah azhar berkata... [Reply to comment]

toshiba memang bagus.cousin saya cakap,kalau kite panas kan dlm microwave pon,tahan.yeke?

Wanpetunjuk berkata... [Reply to comment]

I would prefer Asus!

Nipis Toshiba tuh dah mcm Mac Book Air...

Prince berkata... [Reply to comment]

Bos yg up to date..hehe

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

pic tuh bos abg ben or abg ben?
awat kurus???

~Ku Mahu Itu ~ berkata... [Reply to comment]

Wah. . Bertambah moden & canggih. . .

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI